|
 |
Kolonie w Danii
|
 |
#aNKA
 ::: 960 :::
Zbanowany |
Hie hie 18 jeszcze nie mam to przyjade do ciebie payacu na kolonie albo jakis kulig czy jakie to tam pierdoly sa zima :PPP nie zapomnij zainwestowac w lozeczka dla kolonistów chyba wszyscy sie w twoim nie zmieścimy 
............................................ Pią Sie 20, 2004 10:21 pm
|
|

|
teqila stfu#2
 ::: 3085 :::
STEAM_0:0:1227639
|
hmmmm no to ja tez sie pisze wezme ze soba nasz wschodni spirytusik na rozgrzanie atmosfery 
............................................ Sob Sie 21, 2004 9:10 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
el_dżaszu napisał: |
Debesciak napisał: |
obiecuje ze bede sie zachowywal jak dziecko bedziecie mi mogli robic sniadanie obiad i kolacje scielic po mnie lozko sprzatac po mnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: ja tez chce na kolonie  |
A kto Cię będzie kąpał Debe? Czyżby organizator kolonii?  |
Nie, opiekun .
............................................ Sob Sie 21, 2004 11:36 am
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Karbulot napisał: |
obiecuje ze bede sie zachowywal jak dziecko bedziecie mi mogli robic sniadanie obiad i kolacje scielic po mnie lozko sprzatac po mnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: ja tez chce na kolonie  |
Nie, opiekun . |
Wezmie sie go woda pod cisnieniem poleci i bedzie jak nowy .
............................................ Sob Sie 21, 2004 12:06 pm
|
|

|
DietrichArchon Archon
 ::: 2828 :::
STEAM_0:1:1724236
|
To kto sie zglaszal na opiekuna??przyznac sie:D
............................................ Sob Sie 21, 2004 12:06 pm
|
|

|
Bolo lol
 ::: 355 :::
|
E tam opiekuna ja deklaruje 9 lat Karbi kiedy wyjazd hyhy razem z Debe będziemy bardzo grzeczni hyhy jak to dzieci
:lol: 
............................................ Sob Sie 21, 2004 12:14 pm
|
|

|
Mario.B xces
 ::: 858 :::
STEAM_0:1:1984716
|
#aNKA napisał: |
Hie hie 18 jeszcze nie mam to przyjade do ciebie payacu na kolonie albo jakis kulig czy jakie to tam pierdoly sa zima :PPP nie zapomnij zainwestowac w lozeczka dla kolonistów chyba wszyscy sie w twoim nie zmieścimy  |
pierdoly to moga byc zupelnie inne i wclae nie musza przypominac tego ci widzialas w polsze 
............................................ Sob Sie 21, 2004 11:39 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
dawno nie byles na kolonii myc sie na koloniach??? po to sa kolonie zeby sie nie myc 
............................................ Nie Sie 22, 2004 2:33 pm
|
|

|
bl**dy
 ::: 570 :::
STEAM_0:0:7707041
|
A może zorganizujmy obóz harcerski. Będziemy mieszkać w namiotach w ogródku u Karbiego, palić ogniska woieczorami, śpiewać, tańczyć a jak nam sie znudzi porzucamy finką w Karbulota 
............................................ Pon Sie 23, 2004 8:13 am
|
|

|
Boris Vian
 ::: 259 :::
|
...a póniej kolokwialnie zrobimy stos z kupy
PS A karbi robi sobie z nas jaja na maxa ..... biedne gałgany chcš zakosztować skandinavian air i czego jescze tam chcecie ... a tu chuj ...nikogo nie stac na przyjazd a nawet gdyby doszło do tego to można było by odrazu poprosić konsula o podstawienie samolotu deportacyjnego na lotnisko "do domu" ... bo wystarczyło by jedno wyjscie do sklepu po alko i po ptokach ... .... a tak żyjemy tu i teraz i można sobie pomażyć o kurwa trawie rosnšcej na dachach malutkich domków rozsianych na morzu ....... oj a pierdole jaka szkoda ..... ( płacz ).
............................................ Pon Sie 23, 2004 1:18 pm
|
|

|
ricky c
 ::: 85 :::
STEAM_0:0:4033136
|
spoko pomysl )
karbi kiedy mnie wkoncu wpiszesz zpowrotem na stronke ??
ostatnio mwiles ze zrobisz to jutro, ale byles troche zawiany )
............................................ Sro Sie 25, 2004 4:59 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
W tej chwili mam kupe innej roboty. Uaktualnienia strony czasowo wstrzymane.
............................................ Czw Sie 26, 2004 2:37 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Karbulot napisał: |
W tej chwili mam kupe innej roboty. Uaktualnienia strony czasowo wstrzymane. |
Taa... ja to sie juz raczej nie doczekam na poprawienie dwoch informacji w serwisie CS'a, a mianowicie mojego maila i numerka Gadu.
............................................ Czw Sie 26, 2004 4:21 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Dex, co chwila ktos pisze popraw to, popraw tamto. A troche pracochlonne jest poprawianie drobnych dupereli, zeby poprawic jedna literke czy cyferke musze otwierac plik, nadpisywac i wysylac. Moze zatem zrobimy to blokowo. W weekend zaloze topik o poprawkach i kazdy w nim dopisze co mam poprawic a ja w tygodniu poswiece jeden wieczor i uaktualnie takie drobne duperele za jednym zamachem.
W tej chwili robie nowa dosc skomplikowana strone internetowa. Mam akurat wene tworcza. Weny tworczej nie dostaje sie na zawolanie, nie ma sie natchnienia kiedy sie chce. Ono samo przychodzi w jakims momencie. Ale jak juz przychodzi nalezy je wykorzystac. Dlatego chwilowo nie dlubie nad strona BORG, bo uaktualnic mozna zawsze, a natchnienia zawsze sie nie ma.
............................................ Czw Sie 26, 2004 12:03 pm
|
|

|
|