|
 |
burst fire script
|
 |
Eravinor rain
 ::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
|
Tlumaczylem to Debesciakowi, to i wytlumacze na ogolnym.
Burst fire (Pelny komunikat Active Burtfire script, stad czesto skrotowo nazywany active) - strzelanie seriami (tak jak Glock) z broni, ktore tego nie umozliwiaja (np. M4/Ak47)
Rapid fire - strzelanie szybciej niz fizycznie mozliwe (cos kolo 20 uderzen w myszke na sekunde)
Rapid jest rowniez wykrywany w momencie podbindowania +attack pod rolke myszki. Ale nie jest to wcale blad, bo takie podbindowanie daje ogromna przewage przy szybkostrzelnych broniach.
............................................ Sob Kwi 09, 2005 4:37 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
rain napisał: |
Tlumaczylem to Debesciakowi, to i wytlumacze na ogolnym.
Burst fire (Pelny komunikat Active Burtfire script, stad czesto skrotowo nazywany active) - strzelanie seriami (tak jak Glock) z broni, ktore tego nie umozliwiaja (np. M4/Ak47)
Rapid fire - strzelanie szybciej niz fizycznie mozliwe (cos kolo 20 uderzen w myszke na sekunde)
Rapid jest rowniez wykrywany w momencie podbindowania +attack pod rolke myszki. Ale nie jest to wcale blad, bo takie podbindowanie daje ogromna przewage przy szybkostrzelnych broniach. |
Czyli mam rozumiec ze nie moge miec podbindowanego attacka pod skrolem ? :X
............................................ Sob Kwi 09, 2005 7:30 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
alez mozesz - tylko ze wtedy wylapiesz bana od HLGuard'a :rotfl: :rotfl: :rotfl:
............................................ Sob Kwi 09, 2005 8:10 pm
|
|

|
Eravinor rain
|
Jak wyzej. Miec mozesz, ale nie mow potem, ze 'cos' Cie zbanowalo.
............................................ Sob Kwi 09, 2005 8:58 pm
|
|

|
KEME
 ::: 2010 :::
STEAM_0:0:3520676
|
Jak wiecie HLGuard jest troche głupi a chroniąc przed czitami nie szuka ich przyczyny tylko skutki. Tak więc chodzi o to, że jak ustawisz sobie attack + na scrolu od myszki i szybko nim ruszasz to przy np. dualu broń ta ma ogromną szybkostrzelność która pzekracza maksymalną ustawioną w HLGuardzie i on to traktuje jak czit.
Działa to mniejwięcej tak jak inna rzezc na HLG - jak trzęsiesz kursorem przez jakiś czas to HLG zbanuje Cię za aimbota (a takiego oczywiście nie masz bo tylko trzęsłeś myszką), i tak samo jest z tym burstfire - on odczytuje szybkość strzałów przy normalnych broniach i jak przekracza jakas tam jego ustalona wartość to on to traktuje jak czit
Troche sie zamotałem ale mam nadzieje, że ktoś zrozumie mój przekaz
PAPA 
............................................ Sob Kwi 09, 2005 9:51 pm
|
|

|
Spe3dy Cheetah; spidi*
 ::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
|
KEME napisał: |
Jak wiecie HLGuard jest troche głupi a chroniąc przed czitami nie szuka ich przyczyny tylko skutki. Tak więc chodzi o to, że jak ustawisz sobie attack + na scrolu od myszki i szybko nim ruszasz to przy np. dualu broń ta ma ogromną szybkostrzelność która pzekracza maksymalną ustawioną w HLGuardzie i on to traktuje jak czit.
Działa to mniejwięcej tak jak inna rzezc na HLG - jak trzęsiesz kursorem przez jakiś czas to HLG zbanuje Cię za aimbota (a takiego oczywiście nie masz bo tylko trzęsłeś myszką), i tak samo jest z tym burstfire - on odczytuje szybkość strzałów przy normalnych broniach i jak przekracza jakas tam jego ustalona wartość to on to traktuje jak czit
Troche sie zamotałem ale mam nadzieje, że ktoś zrozumie mój przekaz
PAPA  |
ej no dobra
alae jak ja juz kupie duala, chociaz zadko ale kupuje czasem, albo biore jak komus wypadnie
to ja zawsze strzelam dwoma palcami. znaczy klikam na zmiane wskazujacym i srodkowym i astrzelam bardzo szybko.
i on mnie uzna za czitera?
bo strzelam mniaejwieacej tak szybko jak fullauto z mp5. moze nawet szybciej
............................................ Sob Kwi 09, 2005 9:56 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
speedy ty czicie Faktycznie odkrywanie czitów na podstawie skutkow jest kiepskim pomyslem. Równie dobrze moznaby ustawic 3 hs pod rzad jako wartosc maksymalna a za 4 (ktore sie zdadzrają ) HLG daje bana Z tym aimbotem szczególnie to jest po prostu przesada. Nie wiedziałem o tym a mam glupi nawyk czasami sobie tym celownikiem poruszać i teoretycznie bana moglbym dostac?? Kiepski pomysl z takim wykrywaniem 
............................................ Sob Kwi 09, 2005 10:15 pm
|
|

|
Eravinor rain
|
Sorry, ale jak nie znacie zasady dzialania, to prosze nie wprowadzac zamieszania. W obecnej wersji HLGuarda nie ma praktycznie falszywych detekcji.
Spe3dy nie martw sie, nie masz szans tak szybko klikac.
Tak więc chodzi o to, że jak ustawisz sobie attack + na scrolu od myszki i szybko nim ruszasz to przy np. dualu broń ta ma ogromną szybkostrzelność która pzekracza maksymalną ustawioną w HLGuardzie i on to traktuje jak czit. |
A jak ma traktowac?
jak trzęsiesz kursorem przez jakiś czas to HLG zbanuje Cię za aimbota |
Wykrywanie aimbota dziala na calkowicie innej zasadzie.
i tak samo jest z tym burstfire - on odczytuje szybkość strzałów przy normalnych broniach |
To tez nie jest prawda.
kj15 napisał: |
a mam glupi nawyk czasami sobie tym celownikiem poruszać |
Skoro glupi, to przestan.
............................................ Sob Kwi 09, 2005 11:14 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
no tak sprawdzilem moj scrol ma 12 przeskokow w zasadzie jak pociagne po nim palcem to wyleci 12 kulek z USP niech ktos spruboje zrobic to klikajac myszka 
............................................ Nie Kwi 10, 2005 12:55 am
|
|

|
Spe3dy Cheetah; spidi*
 ::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
|
Debesciak napisał: |
no tak sprawdzilem moj scrol ma 12 przeskokow w zasadzie jak pociagne po nim palcem to wyleci 12 kulek z USP niech ktos spruboje zrobic to klikajac myszka  |
ej no dobra ale chyba usp nieda sie strzelac tak szybko jak sie klika. on chyba ma jakas tam ograniczona ilosc wystrzalow na jakis czas, tak jak deagle. bo az deagle nie wazne ile sie kliknie to on i tak wolno strzela.
z tego co ja zauwazylem grajac to tylko duale strzelaja tak szybko jak sie klika.
............................................ Nie Kwi 10, 2005 7:37 am
|
|

|
lonik inż. lonik
 ::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
|
usp jest tak krotki czas ze nie dasz rady tak szybko klikac i tak roznicy nie bedziesz widzial, ale takie szybkie strzelanie to sie mija z celem zanim trafisz to cale ammo wystrzelasz   
............................................ Nie Kwi 10, 2005 11:00 am
|
|

|
Eravinor rain
|
Glock i dual nie ma praktycznie zadnej blokady. USP ma bardzo niski czas. Glockiem mozna bez problemu caly magazynek w pol sekundy oproznic.
............................................ Nie Kwi 10, 2005 11:55 am
|
|

|
jury [BORG] Boq'ta
 ::: 4674 :::
STEAM_0:1:227154
|
winko, bany powinny byc za kazdy skrypt, ktory powoduje
ze osoba go uzywajaca zyskuje przewage nad przeciwnikiem
to tak jak by do biegu sprinterskiego jeden z biegaczy
mial zwiazane nogi
............................................ Czw Kwi 28, 2005 6:45 am
|
|

|
Pomix Mike Wazalsky
 ::: 1148 :::
STEAM_0:1:146286
|
zaczynam miec schize z tego powodu ta nagonaka juz jest uciazliwa... w koncu okaze sie ze ktos dostanie bana za skrypty/bindy do kupowania....
............................................ Czw Kwi 28, 2005 9:45 am
|
|

|
|