|
 |
STEAM - O CO CHODZI ?? - SORKI ALE JESTEM n00b
|
 |
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Nie wiem czy jestes Kropidlak ignorantem, ale na pewnoi poruszasz sie w sferze o jakiej nie masz pojecia. Gdzies tam slyszales ze dzwonia,. ale nie bardzo wiesz gdzie. Dajesz chlopakowi rady w sumie z dupy, bo nijak sie nie maja do tego o czym sie mowi. Ot chcesz blysnac, niestety nie na temat i blednie. A w tej sprawie nie dawalbym rad, jesli nie jestes pewien. Wkopiesz chlopaka na mine i pozniej bedzie mial do ciebie i do nas pretensje, ze mu polecamy kupno na Allegro. Nie m owiac juz o tym, ze twoje okreslenia "40 zlotych za Steama" swiadcza o zupelnej niewiedzy.
Wiec o co ci chodzi? Piszesz glupoty wiec na to zwrocilem ci uwage. A teraz grzecznie wyjdz z tego topiku i najlepiej tu juz wiecej nie pisz.
............................................ Sro Sie 02, 2006 11:54 pm
|
|

|
Kropidlak
 ::: 792 :::
|
O_o
Pomijam fakt ze robisz OT :P Takie sprawy mogles na PW pisac a nie tutaj :P Dobra, moze rade zla dalem, bo sie nie znam, ale chyba kazdy moze napisac tu swoje zdanie nie ? Tak mi sie wydaje :) Mysle rowniez ze ty doskonaly nie jestes. Pewnie myslisz ze ty wiesz wszystko :D Koles ktoremu daje rade i tak tu pewnie juz nie zaglada...:] Wyluzuj troche, nie denerwuj sie :P Lepiej sie usmiechnij i spojrz na to z dobrej strony - wiecej tu nie napisze :) :)
Cytat: |
Kropidlak ignorantem, |
LoL ! :D :D :D
............................................ Czw Sie 03, 2006 12:21 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Okej, jeszcze sie pewnie zaprzyjaznimy.