|
 |
Kilka pytań nowicjusza
|
 |
M@d Bob
 ::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
|
BTW chciałem zaznaczyć, że tak wogóle to zeszliśmy z tematu topicu, bo o co innego pytałem, a ponadto to ta dyskusja i to co napisałem nie miało wydźwięku: "Proszę!! Przoszę!! ZRÓBCIE bo JA tak CHCĘ!!!!!!
Tylko była to pewna luźna propozycja i wystarczyło krótnie "NIE", albo "Sam se godzinami siedź w robaczkach Pajacu" i wszystko byłoby jasne
Bo gdyby tam było tylko oklikac opcje w Panelu, to czemu nie, a jak trzeba poświęcić mase czasu, to nie ma sensu...
BTW(2) statystyki znowu działają, po krótkiej przerwie, więc temat w zasadzie mozna zakończyć...
Pozdrawiam
............................................ Pią Wrz 17, 2004 2:09 pm
|
|

|
Eravinor rain
 ::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
|
Karbulot napisał: |
Trza przepisac kilka tysiecy linijek kodu PHP zeby leniwcy nie musieli klikac na jeden link wiecej, tylko od razu zapamietywalo ich dane i zawsze pokazywalo jako pierwszych |
Hehehe, tysiace linijek. :P
Przy okazji, proponowalbym zmniejszyc troche decaya w statystykach, bo cale punkty, ktore nazbieram w weekend trace w czasie tygodnia. :)
............................................ Pią Wrz 17, 2004 2:21 pm
|
|

|
M@d Bob
 ::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
|
Ty, daj spokój, napisał Ci, że nie będzie się zajmował "pierdołami" i ja go popieram!
Uważam to za bardzo słuszne i odwalcie się od niego. !!!
O TAK!
On ma inne zajęcia ze stroną, np, uaktualnienia składu Borg.
I jak mu będziemy d... zawracać drobiazgami, to ...... mnie nigdy tam nie umieści
:rotfl:
Hejka :papa:
............................................ Pią Wrz 17, 2004 2:45 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
Karbi wyluzuj jak sie nie da zrobic ludzie polecieli na ksiezyc a ty mowisz ze czegos sie nie da zrobic
co sie dziwisz to sa pytania nobow ja sie na tym nie znam i nie wiem jakie to skomplikowane ale dzieki tobie juz wiem chociaz smieszy mnie lenistwo coniektorych i zadziwia czego to ludzie nioe potrafia wymyslic 
............................................ Pią Wrz 17, 2004 6:27 pm
|
|

|
|