|
 |
Potrzebuje alias'ka
|
 |
Eravinor rain
 ::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
|
No przeca pisalem Ci ja 'hihi'. I nie ksiedzowac mi tu. Po prostu chcialem pokazac prosty sposob na zawieszenie CS-a. Wyglada prawie niewinnie.
A odnosnie skryptu - moim zdaniem nie jest mozliwe uzyskanie pozadanego przez Ciebie rozwiazania. Komendy skryptow wykonywane sa w CS-ie sekwencyjnie, blokujac inne operacje 'skryptowe' - w tym jakakolwiek kontrole klawiatura (bo to tez swego rodzaju skrypty). Stad istnienie skryptu dzialajacego potencjalnie w nieskonczonosc, ktory nie wykorzystuje przy tym natywnych cech silnika HL (np. +duck dziala caly czas, +jump nie, jak zreszta widac), jest co najmniej wysoce nieprawdopodobne, jesli nie w ogole niemozliwe. Chyba, ze jakies inne modyfikacje wprowadzimy, ale to juz sie ociera o szara strefe, a tego tu nie chcemy.
............................................ Wto Mar 22, 2005 11:38 pm
|
|

|
suchY
 ::: 10 :::
|
aha jakie wyczerpujace wyjasnienie thx ale kilka miesiecy temu koles zrobil takiego aliska nawet sam na nim gralem ale dysk mi sie zje...psul ;D a koles wyjechal do dani i niemam z nim kontaktu takze myslalem ze tu ktos pomoze, ale jak widze nie thx jeszcze raz !
............................................ Sro Mar 23, 2005 1:50 pm
|
|

|
M@d Bob
 ::: 2496 :::
STEAM_0:0:1818936
|
Czemu uważasz, że mamy się zastanawiac nad czymś co nie ma większego sensu? Rozejrzyj się po serwisach CS i innych Forach...
Czy uważasz tych wszystkich ludzi za imbecyli, bo nie ma tam wszędzie tego skryptu ?
Istnieje 1001 porad, bindów, skryptów itd na różne ciekawe rzeczy, a tego nie ma ... nie zastaniawia Cię to??
............................................ Sro Mar 23, 2005 3:35 pm
|
|

|
|