|
 |
Dithor i Karbulot :p
|
 |
Termofor zerofor
 ::: 1338 :::
0:1:19725361
|
ale wy jestescie chory zeby takie zeczy pokazywać, mrzawuni ona jest delikatna, ana nie bije swojego dziecka a wy nie musicie jej podsówać pomysłów. (joke) 
............................................ Sro Mar 26, 2003 9:56 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
 ::: 2310 :::
STEAM_0:1:11908863
|
truman tylko sproboj to osobiscie ci do tylka nakopie... jest tylko jedna mrzawka i nie ma zadnych odmian... jak zobacze to ubije... to nie zart
pozdrawiam
mrzawka
............................................ Czw Mar 27, 2003 8:46 pm
|
|

|
TrUMaN
 ::: 278 :::
|
TrUMaN napisał: |
... -= Mrzawka is the Trade Mark of Mrzawka co. =- |
No a co ja tu napisałem ? No przecież to chyba jasne, że nigdy - przenigdy - najnigdy - i wogóle nigdy nie zrobie tego.. 
............................................ Czw Mar 27, 2003 10:25 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
Dietrich przybył na board i zbiera posty czepiaj±c się drobiazgów
-=-=-=-=-=-
Ale cóż N/C przecież on sam wie,że po prostu pracuje nad statystyk± pisania postów. |
Wybacz mi Truman ale sam robisz to samo..Pojawiłes sie na boardzie niedawno(tak podaj± dane na dole) i sam nabijasz posty (zobacz topic odnosnie Twojej asymilacji)...Nie odbieraj mojej krytyki jednoznacznie ale zanim ocenisz kogos popatrz na siebie.... 
............................................ Czw Mar 27, 2003 11:54 pm
|
|

|
TrUMaN
|
Moze troszke masz racji, a co do czepnięcia się Dietricha to było "vet za vet" rozumiesz ? - tak "just for fun"
A w kwestii mojego posta o asymilacje to jest to jedyne (poza HUB'em) miejsce gdzie mogę pogadać z ludĽmi z którymi chce się poznać i przedewszystkim jedno z niewielu gdzie oni mog± poznać mnie, co jest konieczne do asymilacji, ja na moim poscie o asymilke staram sie prowadzić dialog
-=-=-=-=-
Co do czepiania to można by to ci±gn±ć w nieskończono¶ć :
1) Dietri czepn±ł się mnie
2) Ja czepn±łem się jego
3) Ty czepn±łe¶ się mnie
4) I teraz ja troszke czepn±łem się Ciebie
Wnosze o nieczepialstwo w tej kwestii
............................................ Pią Mar 28, 2003 3:19 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
6) i ja sie czepne ) pazurkami )
pozdrawiam
mrzawka
............................................ Pią Mar 28, 2003 3:29 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
A w kwestii mojego posta o asymilacje to jest to jedyne (poza HUB'em) miejsce gdzie mogę pogadać z ludĽmi z którymi chce się poznać i przedewszystkim jedno z niewielu gdzie oni mog± poznać mnie, co jest konieczne do asymilacji, |
Istnieje jeszcze Gadu Gadu oraz IRC
Żartuje nie mysl, ze sie czepiam...Jeste¶ fajny go¶ć rotfl 
............................................ Pią Mar 28, 2003 4:05 pm
|
|

|
TrUMaN
|
Dzięki za dobre słowo Bruni !
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Hmm pazurkami Mrzawuniu to możesz jak najbardziej (tygrysica z Ciebie hehe ), tylko nie po twarzy...zreszt± juz Ty wiesz jak drapać...
Będziesz na "zlocie" to się czepniesz i drapniesz lol
............................................ Pią Mar 28, 2003 5:16 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
ej zmasciliscie temat!!! P
pozdrawiam
mrzawka
............................................ Nie Mar 30, 2003 3:45 pm
|
|

|
TrUMaN
|
No pewnie ja i Brunon.
Mrzawka już prawie mnie oszpeciła pazurami a tu wskoczył Bruni i mnie "uratował".
Wracaj±c do tego prawdziwego tematu, ma kto¶ link do jaki¶ fajnych animacji ?
Pozdrawiam
............................................ Nie Mar 30, 2003 7:17 pm
|
|

|
tlk
 ::: 39 :::
|
Para ROX 
............................................ Sro Kwi 02, 2003 4:45 pm
|
|

|
TrUMaN
|
Ten temat juz i tak raz zma¶ciłem, więc pozwole sobie drugi raz. tlk, co Ty wyprawiasz ? Licznik postów to nie fragi na CW, to tylko zwykły licznik, założe się, że jakby¶ miał strone z licznikiem i nie zablokowane IP (kto wie o co chodzi ten wie) to by¶ wchodził i wychodził i znów wchodził na ta strone, żeby sie tylko licznik kręcił
Tak bezczelnie i zdradziecko przy¶ledziłem Twoje dzisiejsze postowanie i ono "SUX (c) DiThor 2002".
Przynudzasz i jeszcze można mieć wrażenie, że nie czytasz post'ów na których piszesz (piszesz ¶rednio kilka słów,a "warto¶ci" w nich jeszcze mniej niż ich samych, nie jeste¶ poet± żeby stosować przerost tre¶ci nad form±)... Uf... mam chyba "ten dzień"
Sorry tlk i wszyscy je¶li mnie poniosło i z góry przepraszam je¶li ponownie zoff-topic'owałem tego posta (który w zasadzie nie jest jaki¶ topic'owy )
P.S.
To już nawet nie chodzi o samo "nabijanie licznika", ale fakt tego, że człowiek siedzi i niejednokrotnie nieĽle przymęczy neurony i inne gadżety które ma pod "mask±" w swoim "silniku" tworz±cym my¶li, a odpowiedzi± na to jest "ROX" czy "SUX", albo inne nic nie znacz±ce sformułowanie.
-=-=-=-=-
Ide spać, bo jeszcze kogo¶ zjem i póĽniej będę miał wyrzuty sumienia 
............................................ Sro Kwi 02, 2003 4:53 pm
|
|

|
|