zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Czity w cs'ie

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1

primo

Master Class Officer
::: 171 :::
STEAM_0:1:1648713

chlopcy szybka odpowiedz!! kumpel ma cs'a / jakis kumpel mu zaisntalowal/znaczy sie dotad gral na lanie i podejrzewa ze ma mnostwo czitow . Ostatnio dochlapal sie inetrnetu ale niestety nie moze pograc na zadnym serwie bo go ciagle wywala pozatym nie ma cd.
Jeżeli kto¶ wie co ma zrobić to pleas hilfe!! :szlug: Ja niestety na cs'ie znam się tyle jak go wł±czyć i wylaczyc i ewentualnie zabic pare lam
Cala reszta zajmuje sie sadzik a dzis niestety go nie ma. Prosze o szybka pomoc!!

Ostatnio zmieniony przez primo dnia Czw Cze 19, 2003 10:23 pm, w całości zmieniany 1 raz

............................................
Sro Cze 18, 2003 10:15 pm

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Gość

:: :::

co ma zrobic powiesic sie na 1 drzewie lol

Czw Cze 19, 2003 8:36 am

Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
To chyba to pik do dzialu na luzie. Podejrzewa ze man mnostwo czitow? To on nie wie czy na swoim kompie ma czy nie ma czity? Jak to nie ma CD? To znaczy jakiego CD nie ma? Z Half Lifem? Z CS-em retail? Nie rozumiem jego problemow, ale chyba najlepsze bedzie stereotypowe zakupienie HL-a i instalacja na nowo. A jak nie wie jakie programy instalowal, niech sobie sformatuje dysk i juz. Skoro sam nie zna sie na tym co instalowal i nie potrafi wyjasnic problemu, my nie wiemy tym bardziej.

Czw Cze 19, 2003 10:48 am

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

primo

Master Class Officer

o matko koles sam se tego nie istanlowal

Czw Cze 19, 2003 10:18 pm

Odpowiedz z cytatem

primo

Master Class Officer

o matko koles sam se tego nie istanlowal a pozatym to jak juz pisalem zna sie na cs'ie tyle co ja ja po prostu wlaczam ikonke i gram.
To wszystko mietki a pozatym proszac o porade mialem na mysli jakies wskazowki, ktore okaza sie pomocne :szlug: a nie jakies opowiastki o pierdolach!!

Czw Cze 19, 2003 10:21 pm

Odpowiedz z cytatem

AdiQ

Lieutenant Junior Grade
::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621

No to konkretnie.
1. Czy ma dzialajacy cd-key (do grania na LANie nie jest on potrzebny) jesli nie ma to sie nie podlaczy do zadnego serwa. Jesli ma to pkt 2
2. Ma net to niech sciagnie Cheating-Death, odpali i sprobuje sie podlaczyc do jakiegos serwera wymagajacego CD. Jak bedzie mial czity to go wywali - proste - patrz pkt 3
3. Jesli ma czity to katalog half-life kliknac prawym klawiszem myszy i trzymajac 'shift' kliknac 'usun', a nastepnie zainstalowac gre od nowa (nigdy zadnych czitow nie instalowalem i nie wiem czy wystarczy). Wskazane jest zrobienie kopii zapasowej konfiga (jesli uzywa) i backupu katalogu 'maps'. Jesli nadal beda czity to pkt 4
4. Reinstall systemu

Czw Cze 19, 2003 10:38 pm

Odpowiedz z cytatem

GunloK

Lieutenant Junior Grade
::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
A czy jak sie laczy pisze mu cos takiego: spowodu czitowania zostales zbanowany na jakis tam okres czasu, jesli to sie powtorzy bedzie ban permamenty, pozniej data do ktorej masz bana. Jesli ta data juz minela i dalej ci sie to wyswietla to wystraczy reinstall csa, ale jesli ot nie pomoze to reinstall wina sie przyda. Ja tez taki przypadek mialem. Czekalem przez tydzien, pozniej wchodze a dalej to samo. Wiec zrobilem reinstall csa i jzu wszystko zadzialalo

Pią Cze 20, 2003 12:39 pm

•  Clan FoD & V.S.
Odpowiedz z cytatem

primo

Master Class Officer

juz wiem co trza zrobic ale dzieki panowie, w koncu KTOS COS MADRZE POWIEDZIAL!!Przy deinstalacji trzeba pogrzebac w rejestrze i wywalic klucze z tamtad.
Adiq on ma cd-key i na poczatku go wywalalo, ale potem zaisntalowal cd:) i gralem z nim dwa dni temu wieczorem na hub1, potym jak napisalem ten topic.
Natomiast wczoraj juz nie mogl wejsc z powrotem na hub1, wiec nie wiem co sie dzieje??
Ma tam chyba niezly smietnik, wiec musi raczej szczelic reinstalke. On jest raczej laikiem w takich sprawach, podobnie jak ja
Tzn my tylko gramy w cs'a i nic wiecej od strony jaksi ulepszen nans nie obchodzi hehe.

Btw gunlok to tera juz rozumiem dlaczego ostatnio gorzej ci idzie

Pią Cze 20, 2003 4:51 pm

Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1