|
 |
Potwierdził regułę.
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Witam.
Panie i Panowie trzy dni temu byłem ¶wiadkiem bardzo zabawnego widoku. A mianowicie na przystanku zobaczyłem jednego pana. Nadmienie iż tego dnia było słonecznie, +25 stopni Celcjusza w cieniu!!!
A więc wracaj±c do naszego głównego bohatera. Na przystanku stoi męszczyzna. Na pierwszy widok widać iż rano wysiadł z poci±gu relacji Kacze Dołki-Radom. Ubrany w garnitur, a jakże - na oko póżny gierek. Czapka, a jakże z daszkie tzw oprychuwa. Warszawiacy wiedz± o czym mówie. A na nogach - co?? Kozaczki. A na domiar spodnie wpuszczone w kozaczki. Miałem ubaw zajebisty.
Nie chcę nikogo obrazić, jestem daleki od tego. Ale naprawde mentalno¶ć ludzi ze wsi mnie rozpirdziela.
............................................ Pon Sie 11, 2003 12:05 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
ogólnie :rotfl: ja się już ¶miałem jak grałem z Tob± na serwie, wtedy to mi opowiadałe¶ tę historyjke, na widok takiego ja bym osobi¶cie rył ze smiechu hehehe.
p.s. ja tez jestem z wioski nie ukrywam tego ale daleko mi do tego jegomo¶cia heheh
p.s.2 w lęborku jest jeden taki zwie sie benek i też ma podobne schizy co ten kole¶, w lato chodzi w kozakach, w zime na boso, wygl±dem przypomina jezusa i te jego spodnie rozdarte do kolan hehehe beka z niego jest.
............................................ Pon Sie 11, 2003 12:21 pm
|
|

|
bohater
 ::: 404 :::
STEAM_0:1:1707990
|
Tacy ludzie to chyba lustra nie maja albo nie wiem czego kiedys widzialem goscia w podobny sposob ubrany tylko tyle ze mial kurtke wlozona do spodni katastrofa 
............................................ Pon Sie 11, 2003 3:27 pm
|
|

|
Spankey
 ::: 8 :::
|
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :devil: :devil: :devil: AHAHAHHAHA!!!!
A ja bym pogratulował go¶ciowi.....odwagi, nie jestem tak odważny, żeby tak wyj¶ć na dwór. Aby tak się ubrać musiałbym sie albo założyć o duż± kase albo wypić z 1 litr wódeczki :szlug:
Podziwiam go¶cia 
............................................ Nie Sie 17, 2003 6:38 pm
|
|

|
primo
 ::: 171 :::
STEAM_0:1:1648713
|
co wy kcecie od niego??
koles sie poprostu lansuje... :rotfl: :rotfl: :rotfl: ..
..a dupeczki to w tych kozaczkach na pewno przeklada tuzinami :devil:
............................................ Nie Sie 17, 2003 10:32 pm
|
|

|
spanner
 ::: 12 :::
|
chciałem sie po¶miać ale nie wiem z czego ^^ pojedĽcie se na pierwsz± lepsz± bardziej wioskowat± wioske to zobaczycie babcie w trampkach co kombinerkami( kombinerka bez obrazy ) będzie krowy doić....a czy wy czasem ogl±dacie też niektóre "kshyki mody" z TV ? niektóre s± niezłe(babka ubrana od pasa w dół) a inne to boshhe gdybym nie wiedział, że to człowiek sie przebiera to bym musiał sie zastanawiać gdzie głowa a gdzie pięta...
............................................ Czw Sie 21, 2003 8:02 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|