|
 |
Ciekawostki serwerowe
|
 |
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Brakowalo nam dzialu, gdzie mozna wrzucac screeny z gier. Gdzie sie chwalimy jakimis statsami, smiesznymi screenami, fajnymi wieczorkami itd. Ot takie zycie z serwerow na wesolo. Zwykle sie pchalo to w rozne rzeczy. Administracja serwerow, na luzie, inne sprawy, drobne sprawy osobiste. Brakowalo takiego dzialu, wiec go zalozylem. Poki co przerzuce ostatnie topiki aby cos sie tam krecilo.
Na razie ja mam tylko tam modka. Nawet jak komus dam, to musi to byc czlek wesoly i lubiacy taka tematyke. Na pewno niech zapomna o nim typowi boardowi zamykacze tematow. Topikow raczej w tym dziale zamykal nie bede. Zreszta zobaczcie na topiki tam. Wszystkie to popularne tematy z co najmniej dwiema stronami odpowiedzi.
............................................ Czw Lut 15, 2007 11:56 am
|
|

|
presto c18 | Fedra
 ::: 3577 :::
STEAM_0:0:8406115
|
dobry pomysł, zaraz tam fotę wrzucę 
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:11 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
Czy przy ogladaniu Twojej foty trzeba zalozyc okulary trojwymiarowe? :lol:
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:19 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
A ja myslalem ze to ma sluzyc do wymiany roznych , ciekawych spostrzezen odnosnie pluginow, itp usprawnien na serwerach ... Cos w stylu " sluchajcie gralem ostatnio na serwerze XXxxXX i oni tam maja zrobione naprawde ciekawie .... "
Nie wiem czy jest sens robic dzial tylko na foty z gry ..
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:24 pm
|
|

|
ZnAjOmY
 ::: 2057 :::
|
Zdziwieni chyba nie Bo ZnAjOmY is de Beast
Pozdrawiam
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:27 pm
|
|

|
Brunon The Stig
|
markooff napisał: |
Nie wiem czy jest sens robic dzial tylko na foty z gry .. |
Skoro nie widzisz, to po co zakladasz tematy ze screenami
Moim zdaniem jest sens, przynajmniej nie bedzie syfu w drobnych sprawach osobistych ale faktem jest, ze nazwa dzialu jest mylaca i troche z Bola dupska. Karbi wymysl inna nazwe.
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:29 pm
|
|

|
batman
 ::: 1115 :::
STEAM_0:1:801203
|
Omg, Znajomy po co dajesz tutaj screeny skoro powstal nowy dzial: :: LINK ::
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:31 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
NApisalem ze nie widze - bo nie widze TYLKO na sprawy screenow itp . Ilez tego bylo Brunon ? tak do 10 tematow , nie wiecej . Wiec zakladac dzial dla 10 tematow - chyba nie ma sensu. JA , widzialbym tam rzeczywiscie rozne takie ciekawostki odnosnie samych serwerow takze 
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:36 pm
|
|

|
Brunon The Stig
|
POczekaj az sie ludziska rozkreca. Jesli beda wiedziec, ze jest taki dzial to zobaczysz jak sie posypie z tematami 
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:38 pm
|
|

|
ZnAjOmY
 ::: 2057 :::
|
No Dobra Sry Batmanq ale chciał screena wiec mu dałem
Ale Spx już nie bede dawał sry za Tamtego Posta
Pozdrawiam
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:39 pm
|
|

|
presto c18 | Fedra
|
Brunon napisał: |
Czy przy ogladaniu Twojej foty trzeba zalozyc okulary trojwymiarowe? :lol: |
może być kwadro potrzebne 
............................................ Czw Lut 15, 2007 12:49 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Zgadzam sie. Jest sporo dzialow, w ktorych mozna zamieszczac takie pierdoly. Warto tworzyc nowy dzial dla tak waskiej tematyki? :zieeew:
............................................ Czw Lut 15, 2007 2:09 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Ale to nie tyczy tylko samych screenow. To tyczy po prostu zycia serwerow. Co sie na nich dzieje, rozne duperelki. Puszczanie muzyczek, jakies pajacowate rzeczy. Tematyka jest rozlegla. Moge wam pokazac przynajmniej 5 innych dzialow, ktore sa mniej przydatne, a jednak sa. Kiedy nie bylo tego dzialu, to ludzie sporadycznie cos pisali i zwykle pozniej to ginelo w pomroce dziejow. Mozna pisac i o innych serwerach. Dzial "Ogolne sprawy serwerow" w koncu dotycza tylko naszych serwerow i serwerow jako serwerow a nie sprawom drobnym.
Co do nazwy, to jest jaka jest. Dalem na szybkiego, ale otwarty jestem na propozycje zmiany nazwy. Moze "Z zycia naszych serwerow" albo ja wiem. Wymyslcie cos.
Zszywa3 napisał: |
Zgadzam sie. Jest sporo dzialow, w ktorych mozna zamieszczac takie pierdoly. Warto tworzyc nowy dzial dla tak waskiej tematyki? :zieeew: |
No wlasnie. Sa inne dzialy i ludzie nie wiedza gdzie zamieszczac, wiec zamieszczaja gdzie popadnie.
Tematyka jest szeroka. To ty drogi Zszywaczu jestes ograniczony do gry na jednym tylko serwerze, i tak ustereotypowionym, ze tam sie w sumie nic nie dzieje. Wczoraj gralem godzine na Neu - myslalem ze zasne nad klawa, mimo ze Mientus sie zlitowal i zapodal alltalka. Nuuuudy panie dziejku, straaaaszne nudy.
Natomiast inne serwery az kipia od smiesznych sytuacji i pajacowania.
............................................ Czw Lut 15, 2007 2:26 pm
|
|

|
presto c18 | Fedra
|
zamiast ciekawostek serwerowych można dać "serwery na wesoło", albo "cs na wesoło".
............................................ Czw Lut 15, 2007 2:31 pm
|
|

|
|