|
 |
Friends'y - Dziwny Problem
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Siergiej Ja Yeti ^^
 ::: 3639 :::
STEAM_0:1:3084859
|
Mam taki problem że wchodze np. teraz na steam>friends a patrze a tu połowa ludzi jest dostępna nawet Człaper . Mówię nie wierze 1:30 a Człaper jest na steamie więc dałem offline i online i naglę z 30 osób robią się 2 dostępne czy macie taki sam problem.
Czy steam jak to steam zjebał updajta ??
Updajt:
Problem jest od dawna ale mówiłem nie będę pisał np. ktoś grał na serwerze patrze później a tu na tym serwerze ta osoba nie gra a frendsy mówią że gra O co kaman ??
............................................ Sob Cze 16, 2007 12:30 am
|
|

|
Siergiej Ja Yeti ^^
|
No i to jest irytujące piszesz do ziomka by myślisz że jest dostępny a tu zonk mogłeś pisac i pisac i tak by nigdy nie dostał tej wiadomości
............................................ Sob Cze 16, 2007 9:13 am
|
|

|
Siergiej Ja Yeti ^^
|
Ole napisał: |
wszyscy na hura wychodza ^^
nie no ja mam ten sam problem ale staram sie nie zwracac uwagi...
Pozdro :szlug: |
Wiesz no to jest irytujące strasznie patrzę północ czy pierwsza w nocy a tu na steamie 30 osób z tego 15 gra dobra pisze do pierwszego nic pisze do drugiego nic, patrze gdzie grają a tu się okazuję że ktoś gra ale server jest pusty 
............................................ Sob Cze 16, 2007 6:16 pm
|
|

|
RaFi
 ::: 1489 :::
STEAM_0:0:2967362
|
Mi sie wydaje ze to nie jest blad steam. Zacznijmy od tego czy druga osoba ktora masz w frednnach ma ciebie na liscie. BO po dodaniu kogos widzisz ze gra ale niestety jak do niego piszesz to on nie dostaje wiadomosci poniewaz nie ma cie na liscie. Zeby wszystko gralo Ty musisz miec ta osobe i ona ciebie. Najpierw sprawdz czy ta osoba ma cie na liscie..
............................................ Sob Cze 16, 2007 6:20 pm
|
|

|
Siergiej Ja Yeti ^^
|
Rafi mam tą osobę i wiem że mogę z nią pisac na czacie ale patrze że jest na steamie pisze do niego on nie odpowiada a np. widzę że gra na serwerze jakimś. Daje na info a info o serwerze mówi że jest pusty.Ale jak dam offline i online albo po polsku połączę się znowu z serverem friednsów to ci co niby grali na friednsach już są offline i z 30 dostępnych robią się 2 osoby. Wkurzające to jest pod tym względem że piszę do kogoś widzę że jest online a on jest offline.
Biedronka napisał: |
Chcieliśmy już iść, więć wyłączył csa i do mnie, że jestem na steamie dostępny. Myślałem ,że nie wyłączyłem kompa więc się wracam do domu, patrze, a komputer wyłączony o.O |
Nasza biedroneczka ma ten sam chyba irytujący problem kumpel widzi go online a on ma wyłączonego kompa chyba że ktoś ukradł tobie konto
Updejt:
A po drugie Widzisz to sobię żeby Człaper był dostępny o 2 w nocy i grał na Unimatrixie bo ja nie zabardzo xD
............................................ Sob Cze 16, 2007 6:27 pm
|
|

|
RaFi
 ::: 1489 :::
STEAM_0:0:2967362
|
To jest tylko jedno wyjaśnienie, prawdopodobnie zerwis frednsow w steam jest zwalony, nie odswieza odrazu po wyjsciu lub wejsciu osoby na serwer a takze kiedy wejdzie w steam'a.
............................................ Sob Cze 16, 2007 6:33 pm
|
|

|
Siergiej Ja Yeti ^^
|
Wszystko na jedno wskazuje że co update steama jedno naprawią a drugie zepsują.
............................................ Sob Cze 16, 2007 6:36 pm
|
|

|
Ole (-.-')
 ::: 45 :::
STEAM_0:1:3401896
|
a jakby inaczej 
............................................ Sob Cze 16, 2007 9:34 pm
|
|

|
D.Q. ||FrEEtkA pty$
 ::: 69 :::
STEAM_0:1:11322930
|
zrob przeinstalke steam-a to napewno ci pomoze mnie zawsze pomaga a jak nie top nie wiem ... ja mam tak ze widze ze ktos jest online ... i wysylam wiadomosc i nic ... wiec online offline i wszystko pod kontrola wraca do ladu i skladu .... powodzenia i pozdro 
............................................ Nie Cze 17, 2007 10:02 pm
|
|

|
TUTI [BORG] TUTI
 ::: 4143 :::
STEAM_0:1:8587600
|
witam
podepnę sie do tego tematu bo problem (pytanie?) dotyczy właśnie friendsow .
mianowicie :
nie otwierają mi sie friendsy podczas gry , tzn gram sobie i jak nacisnę eskejp nie mam widocznej "listy kontaktow" (?) natomiast w windowsie jest ona widoczna na pulpicie .
Wiecie może czym jest to spowodowane ?
aha dodam jeszcze ze jeśli rozmawiam z kimś juz wcześniej albo jeśli ktoś do mnie napisze wyświetla mi sie okno rozmowy w CSie a liska kontaktów jest (nadal?)nie widoczna ;/ .
z góry dzięki za odpowiedzi
pozdrawiam .
............................................ Sro Lip 25, 2007 8:29 pm
|
|

|
Siergiej Ja Yeti ^^
|
Ale niewidoczna w sensie że:
-Steam Friends pokazuje że jest offline i postara się że jak będzie online to się połączy (komunikat)
czy
-Steam Friends jest online ale nie ma użytkowników Steam
............................................ Sro Lip 25, 2007 9:07 pm
|
|

|
TUTI [BORG] TUTI
 ::: 4143 :::
STEAM_0:1:8587600
|
czytaj dokladnie
ani jedno ani drugie