|
 |
brak jakich kolwiek napsisów pojedyńcze litery??
|
 |
e30alek
 ::: 6 :::
|
Na wstępie musze przeprosić ale zaliczam się do "upośledzonych pisemnie" popełniam mase gramatycznych błędów.. bede starał sie z całych sił lecz bedzie cięzko:)
Wracając do problemu:) od przeszło 24godzin w koncu zainwestowałem w CSa antologie:D moja radosc nieznała granic... smutek rowniez:/ gdy okazało się ze ok wszystko się włancza i ogolnie jest ok:) ale!! zawsze jest ale
tam gdzie powinien być tekst start ustawienia .. kucze jakikolwiek tekst.. nie ma nic:/ są kwadraciki mozna uruchomic gre ale intilicyjne!!! wybieranie broni po zdjęciach;) a gdzie jest guzik kup nie pamietam;) wiec zonk;)
dodam ze aktualizacja sterownikow grafiki ic nie dała
dodam jeszcze ze chciałem grac na lapiku z wbudowaną grafiką 128mb intela 945GM czy jakos tak..(reszta nie sprzetu nie powinna miec na to wpływu..)
mam nadzieje ze to tylko problem softowy a nie hardłerowy(ale dziwnie spolszcza się ten wyraz)
z gory dziekuje za wszelka pomoc i zainteresowanie:) pozdrawiam serdecznie:) jak bedzie potrzeba porobbie screenshoty
............................................ Nie Cze 17, 2007 6:56 pm
|
|

|
D.Q. ||FrEEtkA pty$
 ::: 69 :::
STEAM_0:1:11322930
|
to moze przeinstalka Ci pomoze ... mnie zawsze pomagala przeinstalka .... 1)cs 1.6 2) steam ... jak nic nie pomoze to nie wiem ....
............................................ Nie Cze 17, 2007 9:59 pm
|
|

|
Kropidlak
 ::: 792 :::
|
Na wszystko najlepszym sposobem jest reinstall...Zrób to co wyżej napisano, tylko w odwrotnej kolejności.
A problem dziwny...
............................................ Nie Cze 17, 2007 10:06 pm
|
|

|
e30alek
|
niestety nie pomaga:( ale faktycznie najpierw csa odinstalowałem a pozniej steama.. wiec bede probował
............................................ Nie Cze 17, 2007 10:10 pm
|
|

|
Kropidlak
|
Nie no, skoro steam przeinstalowany, to nie ma co robić znów tego samego 
............................................ Nie Cze 17, 2007 10:13 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
ustaw gre w open GL
............................................ Nie Cze 17, 2007 10:34 pm
|
|

|
Siergiej Ja Yeti ^^
 ::: 3639 :::
STEAM_0:1:3084859
|
A może CS już nie traktuję dobrze Zintegrowanych kart graficznych by Intel po Updajtach Steama ??
............................................ Nie Cze 17, 2007 10:38 pm
|
|

|
Britney exeq
 ::: 1234 :::
STEAM_0:1:707651
|
Może zrób tego screena 
............................................ Pon Cze 18, 2007 6:16 am
|
|

|
Pomix Mike Wazalsky
 ::: 1148 :::
STEAM_0:1:146286
|
a moze wystarczy zmienic jezyk w steamie? przypuszczam ze podczas instalacji zainstalowales sobie jako "domyslny" jakis egzotyczny jezyk i dlatego nie widzisz napisów tylko kwadraciki
Pomix
............................................ Pon Cze 18, 2007 8:53 am
|
|

|
Siergiej Ja Yeti ^^
 ::: 3639 :::
STEAM_0:1:3084859
|
Pomix napisał: |
a moze wystarczy zmienic jezyk w steamie? przypuszczam ze podczas instalacji zainstalowales sobie jako "domyslny" jakis egzotyczny jezyk i dlatego nie widzisz napisów tylko kwadraciki
Pomix |
Pomix może miec rację ustawiłeś Dżapański język i wyświetlają się krzaczki ale że nie masz azjatyckich języków poinstalowanych widzisz kwadraciki czy prostokąciki. W CS wiemy że masz kwadraciki a czy w Steamie masz tak samo że Kwadraciki zamiast liter ??
............................................ Pon Cze 18, 2007 8:56 am
|
|

|
e30alek
|
i 2 razy wybrał bym jakis dziwny język-wątpie;) musze z open-glem poprobowac;) a o t oscreen;)

dodam ze tak wyglada kazda zakładka czyli ogolnie nie wyglada;) hehehe
............................................ Pon Cze 18, 2007 4:40 pm
|
|

|
e30alek
|
jupi udałoo się dzieki "Simon" tzreba było ustawienia grafiki w opcjach zmienic ni mniej bez literek nie wiedziałem gdzie tego szukac:D dzieki opisowym i zdjęciowym wskazowką po3minutach się udało pierwszy problem zazegnany:D czekam na następne czyli faktycznie trzbea było opengl ustawic dziekuje;) dziekuje wszystkim zainteresowanym:D czs pograć troszke;> 
............................................ Pon Cze 18, 2007 5:24 pm
|
|

|
Kropidlak
|
Jaki znowu Simon ? 
............................................ Pon Cze 18, 2007 5:36 pm
|
|

|
e30alek
|
to sie do diaska pytałem o nik to mi na gg takowy podano:P osoba wyrozniona wie o kogo chodzi;) dzikuje szydercy;> juz sie motam w tych wszystkich nikach:/ hehehe a co do open gl to własnie jak jest na nim ustwiona grafika to nie ma zadnych liter.. 3D3 i juz wszytsko gra:D 
............................................ Wto Cze 19, 2007 5:59 pm
|
|

|
|