|
 |
Center player names.
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
kedrigen call 911
 ::: 1566 :::
STEAM_0:1:268445
|
1. ustawic config na tylko do odczytu wtedy nie bedzie sie dalo nadpisac ustawienia, nie jestem pewien ale celownik bedzie na srodku dopiero po restarcie cs'a wadą jest to ze kazdy bind czy ustawienie podczas gry nie zapamietuje sie
Swoja droga jak masz center player names to masz tez na srodku tekst z przedmiotami expem i co tam jest jeszcze imo bez sensu
............................................ Pią Kwi 18, 2008 2:18 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
To jest dzicz po ciemku. Jak gram Humanem, to w kolko mi zostaja status ostatniego gracza pod celownikiem ktorego mialem wczesniej na muszce. Nie chce znikac, az nie namierze na kolejnego gracza i przeskoczy na niego. Ale dalej nie znika. Co ciekawe nie mam problemu z tym jak gram standardowo Undeadem.
............................................ Pią Kwi 18, 2008 4:02 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
pisze tutaj, bo nie chce zakladac nowego tematu. Przed chwila wszedlem na serwer i nie moglem normalnie grac. Dzwiek caly czas zacinal, po kilku sekundach moglem wybierac rasy, kupowac bron, tak to wygladalo jakby cs mial zwiechy, a na koniec wyjebalo mnie z serwera i pokazalo taki o to komunikat:
O co chodzi?
............................................ Sob Kwi 26, 2008 2:40 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Brunon napisał: |
O co chodzi? |
Przeskanuj kompa czy trojasia jakiegos nima (szczegolnie jesli masz wysoki ping). Przepelnil sie bufor i uposledzone bylo odbieranie pakietow z servera... Jesli reboot nie pomoze przeinstaluj steama w to samo miejsce w ktorym juz go masz
pozdrawiam
............................................ Sob Kwi 26, 2008 3:28 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
No dobra, ale co to ma wspolnego z Center Playerem.
Brunon sucz .
............................................ Sob Kwi 26, 2008 7:01 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|