zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Oswiecilo mnie

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1

Zszywa3
dziewczyna z PRLu

Lieutenant Commander
::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204

Hmmm, zagladam dzisiaj na board i co widze? Ano widze podforum o nazwie 'Forum serwisu Counter-Strike'. Patrze, a tam wiadomosci z marca, lutego, a nawet ze stycznia. Mysle: co jest? Czy ja tego wczesniej nie widzialem, czy nie chcialem widziec? Chyba nie... Rozmawiam z Dragunovem i on mowi, ze tez dokonal tego odkrycia...

Chcialbym wiedziec co sie dzieje w zwiazku z tym. Dlaczego dopiero dzisiaj dostalem dostep do dzialow, ktore istnieja chyba od poczatku roku? Kto przydziela te uprawnienia i czemu mi ich nie udzielil (tym bardziej, ze mam tam moderatora...)? I w ogole co jest grane? .

............................................
Pon Mar 22, 2004 6:58 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

^Acrid

Lieutenant
::: 1780 :::

Nie wiem czy zauwazyles, ale to sa nowo powstale *dzialy i kategorie* z starymi postami,... Po prostu jest to poprzenoszone, zebym mozna bylo gdzie pisac.

Pon Mar 22, 2004 7:05 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Zszywa3
dziewczyna z PRLu

Lieutenant Commander
::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204

Nie zauwazylem . Generalnie pomysl z tymi dzialami jest sluszny, ale mogl ktos o tym uprzedzic... Kiedys byla juz taka sytuacja, ze nie widzialem niektorych dzialow, ktore istnialy na boardzie, a przyczyna tego bylo zamieszanie z przydzielanymi uprawnieniami (czy jakos tak). W kazdym razie jesli jest jak piszesz to loooz .

Update: No i dobrze wyszlo. GJ (to do newsa ponizej ).

Ostatnio zmieniony przez Zszywa3 dnia Pon Mar 22, 2004 10:45 pm, w całości zmieniany 1 raz

Pon Mar 22, 2004 7:44 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Gość

:: :::

Wczoraj rozmawialem z Karbim i zrobil te dzialy pod kontem newsa o serwisie CS - no chyba powinien byc board chyba ze sie myle . poprzenosilem posty z foeum porady do odpowiednich dzialow i wyszlo jak wyszlo :szlug:

Pon Mar 22, 2004 8:23 pm

Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Dokladnie. Dzieki temu mamy juz jakis "dorobek" postow w nowych dzialach. A stary dzial porad zamienilem na porady nie zwiazane z CS-em. Powiadamiac nie bylo po co, bo i jak powiadomic . Wchodzicie to widzicie. A board trzeba dawno bylo zalozyc, tylko w ferworze prac nad serwisem jakos wylecialo to wszystkim z glow, przypomnial dopiero komentarz na stronie od jednego czytelnika.

Wto Mar 23, 2004 9:49 am

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1