zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Problem ze C-D .......

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2  Następny

Xeon

Senior Petty Officer
::: 114 :::

Elo ziomy, mam problema z C-D

Tak, zaczne od przedstawienia:
Gram w cs 1.6 - ale razem ze STEAMEM !tzn pobralem sobie z link-ftp plik: Steam + cs 1.6 ----> wszystko w jednym pliku !! no i sciagłem i nieinstalowale HALF Lifa !! no i gram chodzi kozacko, fulllllll wyyypas, ale gram na serwerach ktore niewymagaja C-D !! no ale zachcialo mi sie pochodzic i pograc z Ziomkami z BORGA wiec se sciaglem C-D zainstalowalem i po wlaczeniu kompa odpalam C-D pojawia mi sie okienko i C-D sprawdza czy potrzebne sa auktualizacje !! no dobra, nieauktualizowal sie !! mam caly czas otwarty C-D wlaczam steama odpalam serwery wchodze na BORG Hub - A new World CD req i gram minute i mnie wywala !! patrze co sie dzieje !! nic !! otwieram console a tam pisze : serwer using cheating - death !! C-D req !! a mam cały czas włączony C-D !!!!!

Kto cos wie to prosze o pomoc ......... o kurna zem sie rozpisal .......

............................................
Nie Kwi 11, 2004 9:58 am

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Odpowiedz z cytatem

Xeon

Senior Petty Officer

karbi ........ czy ja mam 5 latek ?? no przeciez wiadomo ze najpierw sie odpala CD a potem csa lub steama ....... pozdro !! a i w sprawie tego serwa ...... german mowi ze wszystko by pasowalo, tylko problem jest z procesorem bo na serwerze net.tychy.pl jest proc Pentium II 500 mHz !! a miejsce by sie znalazlo, lacze zajefajne jest ....... tylko proc lipny .....

prosze o pomoc z CD ........

Nie Kwi 11, 2004 10:06 am

Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
Napisz jeszcez jaka masz wersje CD - bo fakt ze ci sie przez autoupdate nie zupdatowal to nie znaczy ze tekowy update nie wyszedl. Sa z tym problemy (przynajmniej czasami je mam) i update robie recznie - sciagam z unitedadmins nowa wersje.
A kolejnosc wlaczanie Steam/CD czy tez CD/Steam niegra roli.

Nie Kwi 11, 2004 1:50 pm

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Rymek

Lieutenant Commander
::: 2224 :::

Xeon napisał:
karbi ........ czy ja mam 5 latek ??

fizycznie moze nie ale psychicznie chyba nawet mniej...

Nie Kwi 11, 2004 4:56 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
Rymek napisał:
Xeon napisał:
karbi ........ czy ja mam 5 latek ??

fizycznie moze nie ale psychicznie chyba nawet mniej...

Rozbawiles mnie

PS. musialem to napisac !!

Pon Kwi 12, 2004 12:35 am

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Xeon

Senior Petty Officer

5 latek ............ agugugugu ......... wlasnie ssam palca .............
Admin: zamknij ten post bo schodzi z tematu .......

Pon Kwi 12, 2004 9:18 am

Odpowiedz z cytatem

GunloK

Lieutenant Junior Grade
::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
Rymek to ze nieprzepadasz za Xeonem nie znaczy ze mozesz sobie go tak komentowac, sprowadzajac temat do jakichs dupereli.
Mod skasuj niepotrzebne posty (z moim byc moze wlacznie).

BTW. CD nie trzeba wlaczac przed steamem
To jak powiedz sprawdziles czy masz aktualna wersje? Jesli tak zobacz, jak wylaczysz juz csa, a cd dalej dziala, a bedziesz wylaczac czy wypisze zeby nie wylaczac bo gra jest jeszcze wlaczona ?

Pon Kwi 12, 2004 10:08 am

•  Clan FoD & V.S.
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
Widzisz GunloK, Xeon wpadl tu na board z jakimis pomyslami. nakrzyczal, naobiecywal w koncu umowilem sie z nim na GG i z jakims jego kolesiem, ze postawia serwer CS-a. Cala godzine czekalem na GG, gostek sie nie zjawil, po prostu wcielo go. W zamian za to zostalem zasypany licznymi pytaniami w stylu "jaki sprzet jest potrzebny" i "jak sie instaluje CS-a". Pozniej na zakonczenie dostalem "propozycje" od Xeona, ze chce byc HA. No coz, chce byc HA, a nie umie postawic serwa... Dwa dni temu znowu dostalem PM-a w stylu "juz wszystko zalatwione" i zebym znowu sie zglosil na GG. Nawet nie odpowiedzialem. Dla mnie sprawa jest juz spalona. A Rymek i inni... No coz, mieli racje od poczatku, ze kolega Xeon umie tylko gadac. Ostrzegali mnie, ale dalem mu szanse, w koncu spiewac kazdy moze. Nie wykorzystal jej wiec po prostu dalem sobie spokoj, swoje zdanie mam na ten temat i tyle.

Pon Kwi 12, 2004 1:56 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

GunloK

Lieutenant Junior Grade
::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
no dobrze ale jaki to ma zwiazek z problemem z CD ? ja patrze teraz na temat dotyczacy CD a nie tego co mowil Xeon. Moze i mu nie wyszlo i w ogole, rozumiem kazdego kto teraz nie uwierzy w to co obiecuje Xeon, ale w normalnej dyskusji (przypominam, dotyczacej Cheating-Death) na jaka cholere wyciagac inne brudy ?! To teraz xeon w ogole ma nie wchodzic na boarda ? a moze jak chce zadac pytanie, ma poprosic kogos innego zeby napisal za niego ? wedlug mnie to jest po prostu przesada...

Pon Kwi 12, 2004 6:14 pm

•  Clan FoD & V.S.
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
O rany czy to moja wina ze sobie wyrobil marke jaka wyrobil? To mamy ludziom mowic jak maja pisac? A od czego sa moderatorzy? Zamiast znowu zamykac post niech usuna zbedne komentarze i po klopocie.

Pon Kwi 12, 2004 7:55 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Xeon

Senior Petty Officer

karbi ........ po pierwsze piszesz pierdoly ktore sie w **** niemieszcza !!
NIC WAM KUR** NIEOBIECYWALEM !!!!!!! NAPISZLEM TYLKO ZE MOGE SIE POPYTAC CZY JEST MOZLIWOSC ZROBIENIA SERWERA !!!! WYSZLA OPCJA:
Wszystko jest w porzo mozna postawic serwer, tylko ze procesor na serwie jest PENTIUM 2 !!!!!!! i to niemoja wina !! ja sie postaralem i sie dowiedzialem !! ale niemoja wina ze proc na serwie jest po prostu zaslaby !! i dotyczace cos instalowania csa !!! spytalem sie jak to sie robi, bo niejest sieciowcem, i nieumiem ze swojego kompa wrzucic serwer csa na inny serwer !! jak bym serwer mial byc u mnie to wiadomo ze serwer umiem postawic !! za gostka musze Cie przeprosic, bo wiesz, polska nie zakichana DANIA i w polsce niekazdy ma internet staly !!!!! no ale gostek sie niezjawil chociaz obiecywal !! Ale teraz ma neostrade w domu i jest czesto i mozesz se znim pogadac ...... ale twoja duma zostanie urazona jak bys mial se pogadac z ims kto juz raz sie niezjawil ..... nie ?? !! A i niech se Rymek spiewa czy rymuje ze ja umiem tylko cos gadac ..... spytaj sie Alienka jak niewierzysz ....... jemu zalatwilem jak mnie poprosil !! alienek !! wypowiedz sie bo wiesz, ja umiem tylko gadac ...... i nic wiecej, nieumiem nic zalatwic

Pon Kwi 12, 2004 10:33 pm

Odpowiedz z cytatem

Rymek

Lieutenant Commander
::: 2224 :::

Skroc synek sygnaturke bo jest za dluga. Masz 9 linijek a tutaj dozwolona bodajze max 4. I od Rymka sie odstosunkuj.

Pon Kwi 12, 2004 11:18 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Gość

:: :::

Podpis zmniejsz i jak cos z serwami to do mnie - troche sie znam na stawianiu serwow :szlug:

Wto Kwi 13, 2004 12:26 am

Odpowiedz z cytatem

teqila
stfu#2

Captain
::: 3085 :::
STEAM_0:0:1227639
a propo CD macie u was cos takiego ze po update CD wersja zmienia sie dopiero po ok. 15min. chociarz update sie juz skonczyl dawno

Wto Kwi 13, 2004 10:25 am

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2
Idź do strony 1, 2  Następny