|
 |
Problem z grafika
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
A raczej z najnowszymi Catalystami. Prawdopodobnie, bo pewny nie jestem. Taki sam problem mialem pod Windowsem Vista jak i XP. Moze najnowsze stery sie pierdola.
Problem polega na tym, ze mimo iz mam wlaczony antyaliasing w sterownikach x8, to w grze go nie mam. Oczywiscie chodzi o gry, w ktorych antyaliasing mozna wymusic tylko poprzez karte, bo w opcjach tego nie maja (np CS). Co smieszniejsze, problem wystepuje, jak wlacze kompa i wchodze do gry. Nie ma antyaliasingu. Wtedy odpalam CCC i widze, ze antyaliasung jest wlaczony, pod konterola sterownikow. Nic nie zmieniam, po proztu zamykam panel CCC i ponownie wchodze do CS-a. I antyaliasing juz jest.
Nie jest to jakis szczegolnie upierdliwy problem. Zawsze musze pamietac, aby przed CS-em wlaczyc i wylaczyc CCC. Ale czemu tak sie dzieje to nie wiem? I czy to rzeczywiscie wina sterow?
............................................ Sro Gru 24, 2008 11:54 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|