|
 |
Alkoholizm - straszna choroba
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
GunloK
 ::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
|
Super dzien. Wstaje, sloneczko, dobrze mi poszedl sprawdzian z chemii, bylem tylko na 3 lekcjach. Wspanioaly dzien ! Przychodze do domu, wlaczam csa, update. Jak jest update to sie zazwyczaj ciesze bo lubie nowosci. Wchodze do gry, biore awp. No i kochany standartowy rush przez brame na dust2 od strony terro. Biegne, biegne wyciagam bron patrze gosciowi prosto w oczy... i mi sie zoom nie wlacza ... Mowie "heh zas mi sie cos jebie". Patrze jakas dziwna ikonka przy hed szocie. Pomyslalem cos tu jest nie tak. Ktos mowi ze to ten update, oslabili awp i zmienili ikonke. Pierwsze co zrobilem jak to przeczytalem powiedzialem na glos "oni cos pili". No i wlasnie gram przez kilkadziesiat minut i slysze co raz wiecej opinii i hipotez dlaczego VALVe w ogole wypuscilo takiego updata. Poczawszy od "chwilowego zacmienia umyslowego" po "przekupienie programistow z VALVe przez autorow Call of Dutym aby w csa mniej ludzi gralo". W sumie z tego wszystkiego mozna wysnuc takze ze VALVe chce nas przekonac na przerzucenie sie na CZ, bo tam zdaje sie takich rzeczy nie ma. Ta "czaszka" przy hedszocie to wyglada jak jakas kupa z dziurka. Awp to teraz raczej bron do wymiatania w sensie odkurzania pokoju niz wymiatania w sensie zabijania duzej ilosci przeciwnikow. Hmmm valve chyba probuje zrobic sobie jak najwiecej przeciwnikow.
Mam dosc tego.
............................................ Czw Kwi 29, 2004 7:53 pm
|
|

|
matisse
 ::: 566 :::
STEAM_0:0:297375
|
w Cz tez jesttaka czaszka jak ja zobaczylem to myslalem ze ze smiechu walne na glebe :hihi:, na szczecie siedze w fotelu, ale zoom dziala no i sa fajne nowe modele i dzwiek i tu sie z toba zgodze Gunlok
Cytat: |
W sumie z tego wszystkiego mozna wysnuc takze ze VALVe chce nas przekonac na przerzucenie sie na CZ |
............................................ Czw Kwi 29, 2004 8:29 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Hehe, czaszki z dziurka rzadza bez dwoch zdan. Gdyby byly jednak mniejsze o polowe, to bym sie nie obrazil . Radar mi sie podoba - w koncu wszystko widac wyraznie i nie trzeba przesuwac go na jakies ciemne tlo, zeby zobaczyc co sie dzieje. Awp za bardzo nie uzywalem jeszcze, to nie wiem.
Wedlug mnie powinni wprowadzic przede wszystkim migajacy symbol bomby po jej podlozeniu. Tak jak w CZ to jest zrobione. Ja nie slysze bomby w polowie przypadkow i taka poprawka by mi mocno zycie ulatwila. Inna sprawa, ze panowie z Valve wola, zeby wiara kupila CZ i pewnie jej nie wydadza . Ch... im w ta komercyjna plastikowa d... 
............................................ Pią Kwi 30, 2004 12:14 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
migajaca bomba pzecierz jest. Przynajmniej po stronie terro jest 
............................................ Pią Kwi 30, 2004 7:44 am
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Rymek napisał: |
migajaca bomba pzecierz jest. Przynajmniej po stronie terro jest  |
Nie bomba tylko znaczek bomby, ktory pokazuje sie i miga po jej podlozeniu . W 1.6 poki co go nie ma.
............................................ Pią Kwi 30, 2004 2:32 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|