|
 |
"+speed"
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
x3r0n
 ::: 232 :::
|
Mam w cfg bind "shift" "+speed", jak chodze po cihu to bardzo wolno idzie, próbowałem jusz wszystkich broni (nuż, kałach), i ciągle jestem styłu na cw jak wcisne shift 
............................................ Wto Maj 11, 2004 6:43 pm
|
|

|
Gandalf Szary c18 | Ugly Betty
 ::: 2738 :::
STEAM_0:1:135014
|
Xeron czy ty moglbys najpierw przemyslec pytanie zanim je zadasz. Nie wiem moze ja jestem jakis uposledzony, ale nie rozumiem Twojego pytania.
............................................ Wto Maj 11, 2004 7:41 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
Gandalf Szary napisał: |
Nie wiem moze ja jestem jakis uposledzony, ale nie rozumiem Twojego pytania. |
Ma pod shift'em "WALK", jak kazdy defaultowo, i na CW jest ostatni jak to klika, ajt? 
............................................ Wto Maj 11, 2004 7:46 pm
|
|

|
x3r0n
 ::: 232 :::
|
nie chodzi mi, że jestem ostatni na tabeli . Mi chodzi o to, że jak idę "wolno" z kolegą z klanu (on tesz idzie "wolno") to jednak on idzie szyciej
............................................ Wto Maj 11, 2004 8:08 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
// /=============================\
// |====> WALK SPEED SCRIPT <====|
// \=============================/
//
alias +duke1 "+duker; -speed"
alias -duke1 "-duker; +speed"
alias +atakuj "+attack; -speed"
alias -atakuj "-attack; walkof"
alias walkon "+speed; wait; bind shift walkof; bind CTRL +duke1; bind MOUSE1 +atakuj; wait; developer 1; echo [===> WALK ON! <===]; developer 0"
alias walkof "-speed; wait; bind shift walkon; bind CTRL +duker; bind MOUSE1 +attack; wait; developer 1; echo [===> WALK OFF <===]; developer 0"
//
// /==================\
// |====> CROUCH <====|
// \==================/
//
alias +duker "+duck"
alias -duker "-duck"
............................................ Wto Maj 11, 2004 8:29 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
// Speed
alias walk walkon
alias walkon "+speed; alias walk walkoff"
alias walkoff "-speed; alias walk walkon"
bind "SHIFT" "walk"
Do tego jeszcze dochodzi bind do tego ze jak strzelam i/lub kucne to wylacza sie "walk mode" bardzo przydatne.
A to ze twoj kolega idzie szybciej od ciebie to pewnie ci sie zdawalo bo rosniesz 
............................................ Sro Maj 12, 2004 12:09 am
|
|

|
Rymek
|
no to to c oja uzywam to jest ciche chodzenie, wylacza sie jak strzelam i nie zwalnia podczas kucania (sam pisalem i jestem z tego dumny bomi troche zajelo )
............................................ Sro Maj 12, 2004 6:41 am
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Rymek napisał: |
no to to c oja uzywam to jest ciche chodzenie, wylacza sie jak strzelam i nie zwalnia podczas kucania (sam pisalem i jestem z tego dumny bomi troche zajelo ) |
Mi zajelo pare sekund, bo z netu wzialem . Skrypt rzeczywiscie fajny i przydatny. Ja mam jeszcze ustawione, ze wylacza sie po skoku.
A co do glownego watku, to moze tu chodzic o parametry cl_forwardspeed i cl_backspeed. To one reguluja predkosc poruszania sie ludzika. Jednak zawsze predkosc ta jest ograniczona ustawieniami serwera. Byc moze miales te parametry ustawione ponizej ustawien serwera i dlatego chodziles/biegales wolniej niz reszta, ktora miala inne ustawienia.
............................................ Sro Maj 12, 2004 12:48 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Ja mam ustawione 400 w obu i nie narzekam. Wydaje mi sie, ze w cb reguluja to odpowiednie przepisy i te wartosci nie powinny przekraczac okreslonej wysokosci, ale nigdy w to nie wnikalem.
............................................ Sro Maj 12, 2004 3:11 pm
|
|

|
amigo o6
 ::: 138 :::
STEAM_0:1:158876
|
ja mialem skrypt na chodzenie: naciskam chodze, naciskam biegam ;] ale od kiedy przstal mi dzialac w 1.6 ( w sumie to nie wiem czemu moze cos poblokowali :F ) to juz gram bez skryptu i tez jestem z siebie dumny ;]
tyle ze mam dupna klawiature za 18zl i jak naciskam wiecej niz 3 klawisze naraz to sie tnie 
............................................ Sob Maj 15, 2004 3:24 pm
|
|

|
Rymek
|
to nie jest klawiatura tylko bios z tymi trzeba klawiszami
mi skrypt na chodzenie dziala w 1.6 
............................................ Sob Maj 15, 2004 4:53 pm
|
|

|
Rymek
|
hemmm
ale serwery i tak blokuja to ustawienie na 320 i mozna jedynie zmniejszac +speed'em (ktory sie potocznie nazywa walk) 
............................................ Pią Maj 21, 2004 4:01 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|