|
 |
Gmail hacked? :-/ (tureckie menu)
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
ml0dy [DaRk_^_$iDe]
 ::: 3088 :::
STEAM_0:0:4364171
|
qzwa, odpalam outlooka, a tutaj prosba o haslo, mowie: q2 nie moze byc, ktos konto mi podjebal? zerkam na strone, rzeczywiscie nie moge sie zalogwac. MASAKRA, nie znow.. (kiedys mi ukradli, tylko z przegladarki korzystalem, ale ze piszac do google nie potrafilem im udowodnic ze jestem prawowitym wlascicielem - chcieli tresci ostanich kilku maili ktore wyslalem, kiedy, o ktorej i do kogo - to tylko zablokowali tamto konto dla mojego bezpieczenstwa)... no to szybko odzyskiwanie hasla i ... mail na poczta.fm.
jest, udalo sie... loguje sie na strone gmaila i co? TURECKI? glowny jezyk turecki... patrzac na co ktory link prowadzi, znalazlem opcje ustawienia i wybor jezyka...
nie wiem co to q2, tylko w domu korzystam z kompa, takie samo haslo tylko w 2-3 miejscach, tymbardziej ze od kilku dni siedze w domu, komp napewno bezpieczny (eset) do tego firewall na routerze, tozto istny cyrk
ktos sie z tym spotkal
............................................ Pią Wrz 04, 2009 8:24 pm
|
|

|
Mrugal
 ::: 385 :::
STEAM_0:1:18549046
|
Korzystam juz dlugo z Gmaila i powiem Ci ze nie spotkalem sie z czyms takim
............................................ Pią Wrz 04, 2009 8:34 pm
|
|

|
ml0dy [DaRk_^_$iDe]
 ::: 3088 :::
STEAM_0:0:4364171
|
ja pierwsze wogole widze, ale jestem ciekaw, moze komus tez sie to trafilo..
............................................ Pią Wrz 04, 2009 11:36 pm
|
|

|
DietrichArchon Archon
 ::: 2828 :::
STEAM_0:1:1724236
|
dlugo korzystam z gmaila i tez nie mialem takich problemow, jednakze zaczyna mnie on coraz bardziej wqurwiac, coraz czesciej nie dochodza do mnie maile oraz tak samo coraz czesciej sie zdarza ze wiadomosci nie wysyla... zastanawiam sie nad rezygnacja z tej poczty ;/
............................................ Sob Wrz 05, 2009 10:03 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|