|
 |
Ciągle żyjemy
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Kabushi Kabushi
 ::: 6266 :::
STEAM_0:0:11060447
|
Ciągle żyjemy i nadajemy....
............................................ Pon Wrz 14, 2026 12:30 am
|
|

|
TOMI [BORG] TOMI
 ::: 3114 :::
STEAM_0:1:8849109
|
O, jakiś czas temu kliknąłem i strona nie działa... Myślałem, że tyś ją kill him 
............................................ Sro Wrz 16, 2026 7:20 pm
|
|

|
Kabushi Kabushi
 ::: 6266 :::
STEAM_0:0:11060447
|
Problem w tym, że Hertzer coś tam unowocześnił, a nasza strona to taki raczej dinozaur no i się coś wykrzaczylo. Ale jestem po rozmowie z Robikiem. Plany są takie, że będziemy wracać ze stroną na jakiś polski serwer i jak się uda damy mu jakąś nowocześniejszą opcję, o ile to będzie możebne...
............................................ Sro Wrz 16, 2026 9:11 pm
|
|

|
TOMI [BORG] TOMI
 ::: 3114 :::
STEAM_0:1:8849109
|
Czyli Niemcy proszę Pana. Dobrze, że kapitał wraca do Polski!
A jakieś plany ożywienia? W dobie wszechogarniającego syfu na grupach FB i braku możliwości znalezienia tam czegokolwiek... To człowiek z sentymentem patrzy, jak tu wszystko jest przejrzyste 
............................................ Czw Wrz 17, 2026 7:47 pm
|
|

|
VoDK4
 ::: 3357 :::
STEAM_0:0:12978846
|
| Kabushi napisał: |
| Problem w tym, że Hertzer coś tam unowocześnił, a nasza strona to taki raczej dinozaur no i się coś wykrzaczylo. Ale jestem po rozmowie z Robikiem. Plany są takie, że będziemy wracać ze stroną na jakiś polski serwer i jak się uda damy mu jakąś nowocześniejszą opcję, o ile to będzie możebne... |
ja mam w chuj miejsca na zenboxie. chcecie to dam za free i tak utrzymuje serwer dla swoich celow
Dodano 1 minut temu:
| TOMI napisał: |
Czyli Niemcy proszę Pana. Dobrze, że kapitał wraca do Polski!
A jakieś plany ożywienia? W dobie wszechogarniającego syfu na grupach FB i braku możliwości znalezienia tam czegokolwiek... To człowiek z sentymentem patrzy, jak tu wszystko jest przejrzyste  |
zeby ozylo to musza byc ludzie.
kto wie czy na cs2 jest wr3??
............................................ Sob Wrz 19, 2026 3:56 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
| |