|
 |
CS 1.6 Beta
|
 |
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Walczylem z CS 1.6 od ok 22 do 24 i w koncu odpalilem Bardzo szybko podlaczyli sie jacys goscie (pierwszy byl Szwajcar potem kilku Polakow i jacys inni) i pogralismy sobie : bylo max 8 osob na servie i pingi max 150 (moj komp to duron 800 ze 128 mb ram).
MOJE WRAZENIA : Ogolnie mozna powiedziec ze 1.6 jest bardziej stonowany - aztec i inferno nie sa takie przerazliwie jasne; konsola jest bardzo fajnie rozwiazana; nie da sie jednak wyjsc do windowsa (tak jak obecnie : esc potem alt+tab) bo sie wiesza; nowe bronie sa fajowe: galil to polaczenie p90 (duzo naboi, szybkosc strzalu) z m249 (rozrzut); famas bedzie ulubiona bronia bo jest bardzo celny w burst i auto; m4a1 ma wiekszy rozrzut a kalach mniejszy; mp5 stalo sie silniejsze (sila pocisku niemal jak w UMP 45) nie wiem jak z rozrzutem bo z nimi nie biegalem; cala afera z fragami za podlozenie/rozbrojenie bomby byla niepotrzebna bo wcale sie na to nie patrzy w czasie gry, choc po spjrzeniu na statsy mozna sie zdziwic ; to ze sie nie widzi kto w druzynie przeciwnej zyje a kto juz nie dodaje smaczku grze - trzeba wiecej skilla zeby przezyc - bo nie wiesz czy za rogiem czai sie jeden czy trzech , czy masz atakwac czy lepiej przykampic .
Co do zmian w mapach: na aztecu bramy sa ustawione tak jak byly (a nie jak bylo podawane w newsach ze beda odwrocone), triggery dzwiekowe dzialaja od razu a nie po chwili, zmienione sa wielkosci bram na moscie (mozna walic granatami zza skrzynek) i oswietlenie; na inferno CT nie moga wejsc na galeryjke na bs po lewej (nie ma pierwszej skrzynki)
O 2 w nocy server zostawilem kolegom (wszedlem na spectatora) i poszedlem spac. Rano wlaczylem monitor i server dalej dzialal a na spekcie siedzial jeden gosc (w tle cala noc pracowal mIRC, eMule i GG). Pobiegalem chwile po cs_office i wylaczylem serva.
Jeszcze jedno wrazenie : bardzo fajnie rozwiazany granat dymny: po rzucie robi pufff i wydziela natychmiast sciane dymu ktora utzymuje sie przez ponad 15 sekund (a nie jak dotychczas gdzie dym sie powoli z granata wydobywal)
I to by bylo na tyle. Jesli jakis inny BORGietek gral juz w 1.6 (tak Czort mozesz powiedziec o tym bugu co znalazles ) to niech sie tez wypowie .
Vigee & AdiQ (big brother of Vigee )
............................................ Sob Sty 18, 2003 6:22 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Vigee napisał: |
nie da sie jednak wyjsc do windowsa (tak jak obecnie : esc potem alt+tab) bo sie wiesza; |
A wpisanie "exit" w konsoli dziala?
............................................ Sob Sty 18, 2003 6:25 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
|
Dziala "exit" "quit" "disconnect".
Ale chodzi mi o to zeby wyjsc do Windy i odpowiedziec na GG albo IRC albo cokolwiek innego co mozna zrobic w 1.5 bez wychodzenia z gry.
............................................ Sob Sty 18, 2003 6:30 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
Karbulot napisał: |
A wpisanie "exit" w konsoli dziala? |
Jak wpiszesz exit to wyjdziesz calkowicie do WinShita, a Vigee'mu chodzilo? raczej o zminimalizowanie i np. pisanie na GG czy IRcu 
............................................ Sob Sty 18, 2003 6:31 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Widac nie doczytalem do konca. Aha, ale powiedzcie jedno? Co taki topic robi w dziale "na luzie"? Jest w tym ceesie 1.6 cos smiesznego? .
............................................ Sob Sty 18, 2003 6:33 pm
|
|

|
^Acrid
|
Vigee, czy zmienili cos z kodem-gry? Czy pingi nadal beda z dupy? 
............................................ Sob Sty 18, 2003 6:50 pm
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
Karbulot napisał: |
Widac nie doczytalem do konca. Aha, ale powiedzcie jedno? Co taki topic robi w dziale "na luzie"? Jest w tym ceesie 1.6 cos smiesznego? . |
Karbi dla twojej wiadomosci: jest i to zajebiscie a czemu to sie przekonasz jak zainstalujesz ta wersja jest 3 razy bardziej smieszna od 1.5 
............................................ Sob Sty 18, 2003 7:05 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
|
Karbi: Ten topic jest tu bo to sa loozne rozmowy na temat CS'a 1.6
Acrid: Kod gry jest taki sam.
Reszta Ludzi: Szykujcie sie na dostawanie HEADow bo kalach jest celniejszy niz w 1.5 a Famas wali same HEADy.
Wiec bedzie pomocy sniper
............................................ Sob Sty 18, 2003 9:21 pm
|
|

|
^Acrid
|
Vigee napisał: |
Acrid: Kod gry jest taki sam. |
Widocznie slyszalem jakies brednie, bo cos ktos mowil ze pingi sa mniejsze, podlaczenia do serva tez, itp Ale sciemniali! 
............................................ Sob Sty 18, 2003 9:46 pm
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
No i moja ulubiona odpowiedĽ: Z internetu ;-]]]]]
............................................ Nie Sty 19, 2003 2:49 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
|
Swieto !!! Szawel ma racje
Na cs.pl byl link to go kliklem
Zassalem steam2.0. Potem troche walki z zalogowaniem sie.
I wreszcie sciaganie cs'a (400Mega)
Potem znowu walka z zalogowaniem sie i na koniec bieganie sobie z nowymi gunikami i tarcza balistyczna po zminionym inferno i aztecu.
............................................ Nie Sty 19, 2003 8:04 pm
|
|

|
FAbUS
 ::: 143 :::
STEAM_0:0:243928
|
Eee, dla mnie ten nowy aztec SUXX, cholernie mi siem nie podoba 
............................................ Nie Sty 19, 2003 8:48 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
A ja tam sobie i tak zaczekam .
Fabus pajacu nawet na takim malutkim avatarku widac doskonale twoje dziurki w nosie lol .
............................................ Nie Sty 19, 2003 9:14 pm
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
jestescie slabi !!! betowalem cs'a 1.4 i betuje cs'a 16 ;]
Jak narazie 1.6 jest dobry a nawet bardzo dobry mi sie bardzo podoba nowe bronie rox.
Tarcza + desert + HE + Defjus to jest najlepsze polaczenie !!!!
(Zczajcie jak sie rzuca HE co on z nim robi hehehe faza )
Famas Dobra bron ;]
GAIL sux jak dla mnie
a co do kodu gry to zostal troszke zmieniony !!!!
np.: Laczenie z servem trwa teraz o wiele szybciej niz w 1.5
pingi sa troszke mniejsze
ale to dopiero beta jeszcze duzo zmian przed nami !!
i wogole wszysko ma ladniejsze textury
Peace i nie moge sie doczekac cs'a 1.6 full 
............................................ Sro Sty 22, 2003 5:17 pm
|
|

|
|