|
 |
cs s loss 80
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
problem polega na tym ze mam bardzo duze wartosci loss w cs source dochodzace do loss 80 i to na kazdym serwie:( i nie da sie grac postac skacze ale sie nie idzie do przodu dziwne bo loss pojawia sie nie od razu ale po jakis 10 sekundach startuje powoli i rosnie az do 80 na niektorych serwach jak stoje to loss jest 3 do 5 ale jak wcisne B zeby cos kupic to mam juz loss 40 czy to jest usterka na sieci czy moze zwiazana z konfiguracja kompa
na cs 1.5 i 1.6 wszystko dziala bardzo dobrze
............................................ Czw Gru 02, 2004 7:21 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
ustawienia pakietow przychodzacych Ociec ustaw tu chodzi o nasze stare dobre rate
pozdrawiam
............................................ Czw Gru 02, 2004 8:14 pm
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Ja gram na ustawieniach: cl_cmdrate "30", cl_updaterate "20" i wszystko jest O.K.
U mnie także występowało skakanie postaci jeśli, ale była to kwestia niezależna od wartości "loss". Doświadczyłem tego wielokrotnie w CS:S (losowe momenty). Z początku myślałem, że może mieć na to wpływ zbyt wysoki ping, czy inne czynniki sieciowe, ale okazało się, że problem był po stronie ustawień graficznych. Same sporadyczne przeskoni nie były mocno denerwujące, ale pojawiały się także kilkusekundowe zatrzymania, występujące najczęściej w momencie wchodzenia na większe obszary mapy i na respie, gdzie stali wszyscy gracze. Wydedukowałem więc, że to moja karta graficzna nie wyrabia i pozmieniałem kilka ustawień (poza samą rozdzielczością).
Ostatnio zmieniony przez dEx dnia Pią Gru 03, 2004 5:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Czw Gru 02, 2004 9:23 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Dragunov napisał: |
Proponuję następujące ustawienia: cl_cmdrate "30" i cl_updaterate "20". Ja na takich gram i wszystko jest O.K. |
A co maja podane przez Ciebie ustawienia do Debe? To ze Ty na takich grasz wcale nie oznacza, ze sprawdza sie one u innego gracza, na innym kompie, przy innym laczu. Te rzeczy powinien sobie kazdy indywidualnie ustawic dopasowujac do swojego lacza. Jedyna droga to poeksperymentowac zwiekszajac i zmniejszajac ustawienia, az bedzie wszystko gralo.
............................................ Pią Gru 03, 2004 12:59 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Zszywa3 napisał: |
A co maja podane przez Ciebie ustawienia do Debe? |
Źle się wyraziłem. Gdy pisałem myślałem akurat o czymś innym i tak wyszło. Posta już poprawiłem.
............................................ Pią Gru 03, 2004 5:25 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|