|
 |
Karta grafiki HL 2 Dziwne ...
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
bl**dy
 ::: 570 :::
STEAM_0:0:7707041
|
Mam Radka 9700 Pro jak go kupowałem był tak oreklamowany Directx 9.0 że prawie producenta nie było widać na pudełku Włączam sobie HL2 wchodzę w ustawienia Video i patrze i widzę Soft:Directx9.0 Hard:Directx8.1. No i o co chodzi ??? czyżbym został zapiety na jakiś tani chwyt reklamowy ??? Wyświetla się komuś Hard:Directx9.0 ?? Jeżeli tak to na jakiej grafie.
pozdro
............................................ Wto Lis 30, 2004 8:36 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Jest kilka możliwości, mnie przychodzą do głowy dwie:
1. Zostałeś naciągniety na tani chwyt reklamowy. Możliwe, że poza tą rozreklamowaną infomacją o DirectX 9.0, gdzieś tam była jakaś gwiazdka (*) i odniesienie do niej nieco zmieniające postać rzeczy. Może też nie przeczytałeś czegoś napisanego maczkiem.
2. Istnieje też mozliwość związana z obsługą tej karty przez Twój slot AGP (zależy jaką posiadasz płytę główną). Nie zaszkodzi wykonać aktualizację BIOS-u. Być może Twój obecny BIOS nie uwzględnia obsługi wszystkich dobrodziejstw tej karty przez slot AGP. Słyszałem o przypadkach osób, które szczyciły się nabyciem karty graficznej z górnej półki, a wykorzystania jej pełnych możliwości nie mieli za sprawą starego BIOS-u. Ich wersja nie przewidywała obsługi kart X8, a jedynie starszą technologię X4. Także sprawdź to - być może to będzie miało wpływ.
............................................ Pią Gru 17, 2004 4:13 am
|
|

|
Bolo lol
 ::: 355 :::
|
A zrób taki patent dopisz do skrótu
width 800 -height 600 -dxlevel 90 – CS:S neiwiem czy dziła tak samo w HL2 ale powinno
wymusisz na siłę jak masz taką obsługę głównie chodzi o (-dxlevel 90) tylko jak nie dasz (width 800 -height 600) to będziesz miał rozdzielczość jaką masz w win
:lol: 
............................................ Pią Gru 17, 2004 2:33 pm
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
ja mam Radka 9800se i mam dx90
sprawdz moze sterowni w co watpie bo ta karta powinna obslugiwac 90 z opisow producenta
............................................ Pią Gru 17, 2004 10:53 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|