|
 |
problemy z WONem
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
mrzawka Bonita Baby
 ::: 2310 :::
STEAM_0:1:11908863
|
okazuje sie ze nasze problemy z WONem prawdopodobnie zwiazane sa z wchodzeniem nowej wersji csa... mnie poskutkowalo sciagniecie pliku z link-ftp moze i wam pomoze )
............................................ Sob Lut 15, 2003 6:58 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
ja tam ten lpik na wszystkich kompach w cafe zaladowalam i dziaua cacy najlepiej w calym cieszynie 
............................................ Pon Lut 17, 2003 12:30 pm
|
|

|
drv
 ::: 44 :::
|
Cieszyn się więc cieszy
U mnie jako¶ tysz działa.
............................................ Pon Lut 17, 2003 12:32 pm
|
|

|
Malenstfooo
 ::: 160 :::
|
Mrzawka, to Ty jestes z Cieszyna ??? Bylam tam w tym roku w wakacje na festiwaly filmowym. Szukalam kafejki gdzie sie da grac i wszedzie albo nie mieli csa albo byly potworne lagi, przynajmniej na serwery borga. W koncu udalo sie w jakiejs kafejce dosc daleko od rynku za mostem gdzies. (po polskiej stronie) Pamietam ze wchodzilo sie do niej po schodach i byla na pierwszym pietrze. Podobno byly tam tez organizowane nocki. Moze to tam pracujesz ?? 
............................................ Pon Lut 17, 2003 2:49 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
malenstfooo zapewne chodzi ci o zabke ) nastepnym razem jak sie bedziesh tu wybierala daj wczesniej znac (1675307) ja mam tu najlepsha caffe i tutaj cs siuper dziala ) wiem bo sama gram ) i jak milo w koncu tu jakas panne spotkac )
............................................ Pon Lut 17, 2003 3:35 pm
|
|

|
Malenstfooo
|
Mi tez bardzo milo . Mamy to na forum z dzieczyn wyjatkowo aktywnego Burka, ale glownie na "Dla osob niezasymilowanych".
W Cieszynie bede na pewno w wakacje znow na festiwalu, pod koniec lipca. Wtedy na pewno sie wczesniej odezwe bo nie tylko kafejki bede szukala .
............................................ Pon Lut 17, 2003 4:31 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
z tym burkiem to o anke chodzi/ ) jej jesio tu nie widzialam wczesniej a szkoda zaraz to sprawdze )) co do twoich poszukiwan moge nocleg tani zalatwic ) bo moja kofana mamusia prowadzi cos w rodzaju pensjonaciq ) wtedy razem polazimy ) btw jak mozna zalatwic wlot na ten festiwal? ile to kosztuje itd ) bo moze bym sie tesh kopnela )
............................................ Pon Lut 17, 2003 5:31 pm
|
|

|
BUREK-ANIA
 ::: 284 :::
|
u mnie dzila i jest rox 
............................................ Pon Lut 17, 2003 6:04 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
u mnie tesh jush dziala i jest mrzawka rulezzz )
............................................ Pon Lut 17, 2003 6:16 pm
|
|

|
Malenstfooo
|
Byloby super . Wszystko o festiwalu jest na stronie link-ftp Jest juz ramowy plan tegorocznego festiwalu. Karnet na wszystkie filmy kosztuje cos kolo 120 zl ale da sie wkrecac za darmo . W tym roku maja byc jeszcze jakies warsztaty filmow. Trwa 9 dni i jest niesamowita atmosfera. Jezdze juz od lat, ale w Cieszynie bedzie dopiero drugi raz. Bardzo wszystkim polecam, nie tylko Tobie.
Filmy sa w 3 kinach (jeden to teatra czasowo przerabiany na kino) i sa chyba 4 seanse dziennie wiec odlot maksymalny. Nawet jak by sie chcialo zobaczyc wszystko to sie nie da. Ja zwykle dobijam do 30-tki a i tak po takim maratonie przez kilka miesiecy nie pokazuje sie w kinie.
............................................ Pon Lut 17, 2003 8:02 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
no to moze bym sie wybrala... sama nie wiem da sie zgadac a jakbys noclegu szukala to daj znac 
............................................ Wto Lut 18, 2003 3:33 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|