|
 |
Nie moge ustawic wyrzucenia broni na MOUSE3
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
wlodek polish^mi
 ::: 1511 :::
STEAM_0:1:678316
|
hmm mi mouse3 dziala bo tam mam smoka zbindowanego natomiast nie probowalem mouse4,5,6 .. ale z tego co kiedys mi kumpel gadal to moze byc wina sterownikow np oryginalne z logitecha to mu nie dzialaly klawisze 4,5 a jak mial z ie3 to mu dzialaly mimo ze mial mx500:P
............................................ Pią Lut 04, 2005 7:54 pm
|
|

|
boolus cienki bolek
 ::: 2810 :::
|
Standardowo na G wyrzucaj a jak chcesz konkretnie na myszy to albo masz coś z mychą - kiedyś pamiętam ze mi działało a włodkowi nie - albo z csem ale raczej myszka bądź sterowniki 
............................................ Pią Lut 04, 2005 9:48 pm
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Do głowy przychodzą mi dwa ewentualne rozwiązania.
Wina może leżeć po stronie oprogramowania do myszki. Sprawdź, czy masz zainstalowane odpowiednie sterowniki do twojego modelu, i czy masz odpowiednio skonfigurowane wszystkie przyciski "gryzonia".
Po drugie, nie binduj tego klawisza bezpośrednio przez .cfg, tylko poprzez menu CS'a. Z doświadczenia wiem, że ten sposób jest bardziej pewny, choć nie wiem od czego to zależy.
............................................ Pią Lut 04, 2005 10:22 pm
|
|

|
teqila stfu#2
 ::: 3085 :::
STEAM_0:0:1227639
|
AudiO zajebistys :rotfl: sam moze sie pobawie w bindy jakies ale pewnie wyjdzie jakas kiszka i cos zwale 
............................................ Sob Lut 05, 2005 10:00 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|