zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Nie moge sie zalogowac do steama (zero odpowiedzi od valve)

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1

[sic]
miss.Chokesondick

Ensign
::: 813 :::
STEAM_0:0:5637924
sprawa jest taka. z GUZem mamy dwa konta. jedno na CS 1.6 i jedno na HL2 i CS:S. ostatnio przez 2-3 miesiace nie gralismy w CS:S ani HL2. czyli, krotko mowiac nie uzywalismy drugiego konta. ostatnio chcialem je odpalic zeby updateowac CS:S. wpisuje login, wpisuje haslo, a tam: logging into steam account failed!!!!!
mysle zle wpisalem haslo. wpisuje jeszcze raz ale nic. mowie no dobra moze zapomnialem (mimo iz mam zapisane haslo i wisi mi przy kompie!!!) nacisnolem retrive account. wypelnilem co i jak. napisalo mi, ze wysla mi na skrzynie kontaktowa maila z loginem, haslem itd. czekalem tydzien i nic. wkurwilem sie i wszedlem na steampowered i stamtad wyslalem do nich kolejne zawiadomienie dokladnie opisujac co i jak. napisali, ze odpowiedzi dostane nastepnego roboczego dnia (wyslalem to z 3 dni temu) i co???? i przyslowiowy chuj!!!!!

pytanie: czy mam pisac do dystrybutora, ze bezprawnie pozbawili mnie mojego konta, za ktore zaplacilem gruba kasiore, czy po prostu pojechac do Valve i rozpier...... im caly interes???????

wszelkie pomysly mile widziane bo nie wiem co mam robic

............................................
Sob Mar 19, 2005 11:49 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

boolus
cienki bolek

Commander
::: 2810 :::
też tak miałem z cs 1.6 jeśli masz coś takiego jak net limiter albo jakieś fire walle to wyłącz i sie zaloguj, mi zadziałało
pozdro

Sob Mar 19, 2005 12:41 pm

Odpowiedz z cytatem

Spe3dy
Cheetah; spidi*

Commander
::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
jeśli masz cdkeya to ja bym proponował spróbować założyć nowe konto i zarejestrować. bo jeśli usuneli ci konto, to cdkeya powinni odblokować (tak mi się wydaje)

a jeżeli cdkey jest zajęty no to chyba będziesz musiał do nich pisać.

Sob Mar 19, 2005 1:44 pm

•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1