|
 |
Nie moge sie zalogowac do steama (zero odpowiedzi od valve)
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
[sic] miss.Chokesondick
 ::: 813 :::
STEAM_0:0:5637924
|
sprawa jest taka. z GUZem mamy dwa konta. jedno na CS 1.6 i jedno na HL2 i CS:S. ostatnio przez 2-3 miesiace nie gralismy w CS:S ani HL2. czyli, krotko mowiac nie uzywalismy drugiego konta. ostatnio chcialem je odpalic zeby updateowac CS:S. wpisuje login, wpisuje haslo, a tam: logging into steam account failed!!!!!
mysle zle wpisalem haslo. wpisuje jeszcze raz ale nic. mowie no dobra moze zapomnialem (mimo iz mam zapisane haslo i wisi mi przy kompie!!!) nacisnolem retrive account. wypelnilem co i jak. napisalo mi, ze wysla mi na skrzynie kontaktowa maila z loginem, haslem itd. czekalem tydzien i nic. wkurwilem sie i wszedlem na steampowered i stamtad wyslalem do nich kolejne zawiadomienie dokladnie opisujac co i jak. napisali, ze odpowiedzi dostane nastepnego roboczego dnia (wyslalem to z 3 dni temu) i co???? i przyslowiowy chuj!!!!!
pytanie: czy mam pisac do dystrybutora, ze bezprawnie pozbawili mnie mojego konta, za ktore zaplacilem gruba kasiore, czy po prostu pojechac do Valve i rozpier...... im caly interes???????
wszelkie pomysly mile widziane bo nie wiem co mam robic 
............................................ Sob Mar 19, 2005 11:49 am
|
|

|
boolus cienki bolek
 ::: 2810 :::
|
też tak miałem z cs 1.6 jeśli masz coś takiego jak net limiter albo jakieś fire walle to wyłącz i sie zaloguj, mi zadziałało
pozdro
............................................ Sob Mar 19, 2005 12:41 pm
|
|

|
Spe3dy Cheetah; spidi*
 ::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
|
jeśli masz cdkeya to ja bym proponował spróbować założyć nowe konto i zarejestrować. bo jeśli usuneli ci konto, to cdkeya powinni odblokować (tak mi się wydaje)
a jeżeli cdkey jest zajęty no to chyba będziesz musiał do nich pisać.
............................................ Sob Mar 19, 2005 1:44 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|