|
 |
konto do cs
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
pajoo
 ::: 3197 :::
STEAM_0:0:13367678
|
ufo156 napisał: |
Jezeli kto� posiada niepotrzebne konto do cs i chcialby oddać je w dobre ręce to sie polecam z gury dzięki |
raczej za darmo nikt ci nic nie da.
............................................ Sob Cze 18, 2005 8:51 pm
|
|

|
KEME
 ::: 2010 :::
STEAM_0:0:3520676
|
o jeb Mam dysortografię a nawte mnie Twój błšd razi
z g"u"ry dzięki - uuuu 
............................................ Sob Cze 18, 2005 9:16 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
Jezeli kto� posiada niepotrzebne konto do cs i chcialby oddać je w dobre ręce to sie polecam z gury dzięki |
Nikt ci nie da konta za darmo Nie dus tak kasy i sobie kup kosztuje 50 zl
PS. To moj kolega z klasy i cały czas mu szkoda wydac 50 zl A na Condition-zero to kase znalazł
PS2. Jak sobie kupie nowe konto to ci moze pozycze stare Stypendium dostane jeszcze chyba przed wakacjami wiec moze ci pozycze to moje konto. Ale bedziesz miec na spółke z Krokowskim jak cos 
............................................ Sob Cze 18, 2005 9:32 pm
|
|

|
pajoo
 ::: 3197 :::
STEAM_0:0:13367678
|
kj15 napisał: |
Nikt ci nie da konta za darmo Nie dus tak kasy i sobie kup kosztuje 50 zl
PS. To moj kolega z klasy i cały czas mu szkoda wydac 50 zl A na Condition-zero to kase znalazł
PS2. Jak sobie kupie nowe konto to ci moze pozycze stare Stypendium dostane jeszcze chyba przed wakacjami wiec moze ci pozycze to moje konto. Ale bedziesz miec na spółke z Krokowskim jak cos  |
jak ma Cs:cz to ma 1.6 chyba co?
............................................ Sob Cze 18, 2005 9:35 pm
|
|

|
Kajot (:
|
nie nie to co innego. Moze napisze
Kupił sobie CZ i próbował zarejestrowac w STEAM. Okazało sie ze jakis daun z hurtowni albo ktos inny juz zarejestrował tego keya i "ufo" został na lodzie Nie wiem z jakiego powodu nie chce reklamowac tego w sklepie. Nie mnie sie o to pytac bo ja tego naprawde nie rozumiem w kazdym badz razie to jego sprawa
Usłyszał ode mnie o atmosferze na serwerach borg i sie rozochocił do 1.6 . Dodatkowo dostał w dupe na LAN'ie ode mnie i to go do konca przekonało ze chce mnie pojechać przez siec
@UFO
Jak dasz mi 49.99 ( ) to przy okazjii kupowania mojego konta kupie i tobie na allegro. Gosc jest sprawdzony i nówki są wiec nie ma sie co martwic o wykorzystany numer 
............................................ Sob Cze 18, 2005 9:39 pm
|
|

|
Kubiak ShamaN
 ::: 423 :::
steam_0:1:9736109
|
KJ15 a o mnie zapomniałeś? Kiedy te konta kupujesz? Kase mam przygotowaną i czekam aż powiesz że kupujesz 
............................................ Nie Cze 19, 2005 3:42 pm
|
|

|
Kajot (:
|
Kubiak napisał: |
KJ15 a o mnie zapomniałeś? Kiedy te konta kupujesz? Kase mam przygotowaną i czekam aż powiesz że kupujesz  |
Gadu gadu jest od zalatwiania takich spraw statso a nie ten topic  a te konta to kupuje ZARAZ PO OTRZYMANIU STYPENDIUM wiec ty sie lepiej módl zeby jeszcze przed wakacjami wreczali kase do rak własnych Konto bedziecie miec jedno wiec nie obejdzie sie bez bić, starć i zadrapań ale na różnych serwerach mozna grac naraz tylko nie na tym samym 
............................................ Nie Cze 19, 2005 7:39 pm
|
|

|
KEME
 ::: 2010 :::
STEAM_0:0:3520676
|
Gadu gadu jest od zalatwiania takich spraw statso a nie ten topic   |
To faktycznie statsa z porażajšcym winikiem 7 postów :rotfl:
............................................ Pon Cze 20, 2005 1:52 pm
|
|

|
Kajot (:
|
KEME napisał: |
Gadu gadu jest od zalatwiania takich spraw statso a nie ten topic   |
To faktycznie statsa z porażajšcym winikiem 7 postów :rotfl: |
a policz posty, ktore cos wniosly do dyskusji   7-7=0 
a posty to zacznie sypac jak tylko konto dostanie do cs'a. Patrzy na mnie wilkiem bo mu obiecałem moje stare 
............................................ Pon Cze 20, 2005 4:41 pm
|
|

|
Kubiak ShamaN
|
A już musiałeś wszystko wygadać Konto to sobie kupie jak pojade do Krakowa(początek lipca). Nie będę się prosił leniucha Do szkoły byś poszedł, a nie cały dzień grasz w CSa
............................................ Pon Cze 20, 2005 4:44 pm
|
|

|
Kajot (:
|
Kubiak napisał: |
A już musiałeś wszystko wygadać Konto to sobie kupie jak pojade do Krakowa(początek lipca). Nie będę się prosił leniucha Do szkoły byś poszedł, a nie cały dzień grasz w CSa |
a kto byl niby w szkole no moze Zuzia sie ruszyla ale nie sadze zebys ty był jak tobie sie nie chce nawet w normalny dzien posrodku roku chodzic 
............................................ Pon Cze 20, 2005 5:20 pm
|
|

|
Kubiak ShamaN
|
Zuzki nie było Ja byłem na 3 lekcjach, potem gdzieś się wałęsałem 
............................................ Pon Cze 20, 2005 5:46 pm
|
|

|
AMI c18 | Valkyria
 ::: 8163 :::
|
a sio statsy ! a sio !
............................................ Pon Cze 20, 2005 5:53 pm
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Dość już tego syfu. Przypominam, że od tego typu "dyskusji" są inne działy tego forum. Proszę o tym pamiętać. Zamykam.
............................................ Pon Cze 20, 2005 6:21 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|