|
 |
Celownik w PISTOLETACH
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
Witam!
Mam takie pytanie. Czy da sie zrobić mały celownik, gdy sie stoi (nie kuca) i trzyma pistolet? (USP, GLOCK, DEAGLE...) Widziałem na demku ze gosc mial mały celownik w USP gdy wcale nie kucał. Tzn miał taki celownik:
A jak ja mam usp i stoje to celownik mam taki:
Komenda cl_dynamiccrosshair nie pomaga, wrecz przeciwnie. Przy wartosci 0 nawet kucanie nie zmniejsza celownika i musiałem napisac skrypt. Czy da sie tak zrobic?
Wiem ze na demkach widac rozne dziwne rzeczy (np celownik przy AWP bezz zooma) ktorych tak na prawde nie ma ten gracz zapisany na demku. Jednak taki celownik raz na tym demku (a wlasciwie filmie) jest a raz nie ma i dlatego sie pytam. Łatwiej byloby mi celowac w glowe z duzych odleglosci gdyz nie umiem jeszcze wyczuc idealnego srodka tego wiekszego celownika.
Z góry THX 
............................................ Czw Lip 21, 2005 5:26 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Cziter 
............................................ Czw Lip 21, 2005 5:32 pm
|
|

|
Kajot (:
|
Zasadzka napisał: |
Cziter  |
sie gra sie ma :szlug: 
............................................ Czw Lip 21, 2005 5:33 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
to cfo widziales to byla magia demek
graj z dynamic.... 1 lepiej jest a skrypty to .... omijaj z daleka nawet te "bezpieczne" 
............................................ Czw Lip 21, 2005 11:56 pm
|
|

|
jury [BORG] Boq'ta
 ::: 4674 :::
STEAM_0:1:227154
|
widzisz wielkosc celownika zelezy od kilku rzeczy
pierwsza to rozdzielczosc, na niskiej rozdzielczosci
celownik zawsze bedzie duzy
druga to wielkosc celownika ustawiana w opcjach gry
............................................ Pią Lip 22, 2005 6:39 am
|
|

|
pafiq
 ::: 1442 :::
|
Ja z kj15 mamy taki skrypciq ale na demach zawsze widac takiego malego celownika 
............................................ Pią Lip 22, 2005 11:24 am
|
|

|
Spe3dy Cheetah; spidi*
 ::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
|
pafiq napisał: |
Ja z kj15 mamy taki skrypciq ale na demach zawsze widac takiego malego celownika  |
citer!
skrypciarz! (skarpeciaż?)
podzielcie się zobacyzmy czy legalny ;]
............................................ Pią Lip 22, 2005 11:31 am
|
|

|
Kajot (:
|
dlatego wlasnie sie pytam o to czy to jest mozliwe do wykonania i 2 - czy to jest dozwolone jak na razie niestety nie wiem jak to zmienic wiec gram na standardzie
A ze chce skrypt... jaki skrypt? ja chce wiedziec czy jest jakas komenda do tego sluzaca a nie jakis skrypt dziwny, smierdzacy... Szukam na grupach dyskusyjnych ale nie ma... No nic, na filmie widziałem ale nie oznacza to ze to prawda, moze to tylko przekłamanie HLTV...
Vigee napisał: |
graj z dynamic.... 1 lepiej jest a skrypty to .... omijaj z daleka nawet te "bezpieczne"  |
wole cl_dynamiccrosshair 0 naprawde lepiej mi sie celuje jeszcze podczas biegu a potem
"BOOM HEADSHOT, BOOM HEADSHOT, BOOM HEADSHOT!!!!" 
............................................ Pią Lip 22, 2005 2:22 pm
|
|

|
Spe3dy Cheetah; spidi*
 ::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
|
a wlasciwie co to zmienia? 1 czy 0 ?
niewem na czym ja gram ale nie probowalem zmian. co to robi?
............................................ Pią Lip 22, 2005 3:52 pm
|
|

|
Kajot (:
|
1 - podczas biegania celownik ci sie zwieksza
0 - podczas biegania celownik ci sie nie zmienia. Nie zmienia ci sie rowniez jak kucniesz.
Zmiany te jednak nie maja wplywu na rozszerzanie sie celownika podczas strzelania.
............................................ Pią Lip 22, 2005 7:35 pm
|
|

|
Nermal
 ::: 2102 :::
STEAM_0:1:11957831
Zbanowany |
graj z dynamic.... 1 lepiej jest a skrypty to .... omijaj z daleka nawet te "bezpieczne"  |
widzi prawde Ci powie . Ja niegdy nie uzywalem zadnych skryptow itd itp wiec nie widze zadnego sensu w tym ze koles szpanuje ze jego cfg zajmuje 5 kb lub wiecej @_@
............................................ Nie Lip 24, 2005 10:42 am
|
|

|
Kajot (:
|
Nermal napisał: |
widzi prawde Ci powie . Ja niegdy nie uzywalem zadnych skryptow itd itp wiec nie widze zadnego sensu w tym ze koles szpanuje ze jego cfg zajmuje 5 kb lub wiecej @_@ |
nie wiesz co tracisz... 
PS. Moj cfg ma 9,56 KB  a nie 5
Niektore skrypty sa bardzo przydatne (mi najbardziej przydaje sie prosty skrypt na szybkie przełączanie pistolet/karabin )
............................................ Nie Lip 24, 2005 2:57 pm
|
|

|
R0n!c roll
 ::: 1800 :::
STEAM_0:0:6199187
|
kj15 napisał: |
PS. Moj cfg ma 9,56 KB  a nie 5
Niektore skrypty sa bardzo przydatne (mi najbardziej przydaje sie prosty skrypt na szybkie przełączanie pistolet/karabin ) |
Przecież ręcznie można to robić bez skryptów lu wciskająć (domyślnie) q. Popieram Nermala.
............................................ Nie Lip 24, 2005 3:29 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|