|
 |
Pan Deska i STORM
|
 |
Deska Szelest.DSK
 ::: 3489 :::
STEAM_0:0:6298995
|
Dragonov w STORM nie znalazło by sie miejsce? Chciałbym sie troche taktycznie podszkolić bo tak jako tako sobie radze ale przydało by sie troche że tak powiem ogłady w mojej grze bo mam przebłyski jakieś wspaniałe ale to tylko przebłyski i właśnie przydało by mi sie jakieś szkolenie Mysle ze to nie jest offtop bo dotyczy przyjęcia do clanu pozdro
............................................ Sro Lip 20, 2005 12:50 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Powiem szczerze, że STORM ostatnimi czasy bardzo mało grywa. Związane jest to z okresem wakacyjnym - wiele osób wyjechało i odstawiło CS'a na bok. Tak to wygląda na chwilę obecną.
Druga sprawa, jest taka, że jesteś nam nieznany. Mamy w zwyczaju przyjmować do klanu osoby, które bardzo lubimy i jesteśmy z nimi związani. Jesteśmy klanem przyjaciół. Proponuję ci posiedzieć dłużej na serwerach, zadomowić się w BORG-u, poudzielać na naszym boardzie i dać się poznać. Nie wykluczam, że trafisz do nas w przyszłości.
Pozdrawiam.
............................................ Sro Lip 20, 2005 9:22 am
|
|

|
Deska Szelest.DSK
|
No spoko : ) w pełni cie rozumi... nikt niechce w klanie osób konfliktowych itd. więc pozostaje mi tylko grać, grać i jeszcze raz grać Myśle że będziesz pamiętał o mnie jak coś bo nie będe sie sam narzucał 
............................................ Sro Lip 20, 2005 10:10 am
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
pan deska napisał: |
Dragonov w STORM nie znalazło by sie miejsce? Chciałbym sie troche taktycznie podszkolić [...] |
Storm i taktyka? Zaraz zejde ze smiechu.   
............................................ Sro Lip 20, 2005 10:14 am
|
|

|
lonik inż. lonik
 ::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
|
Zszywa3 napisał: |
Dragonov w STORM nie znalazło by sie miejsce? Chciałbym sie troche taktycznie podszkolić [...] |
Storm i taktyka? Zaraz zejde ze smiechu.    |
to jeszcze tego nie zrobiles ??   
............................................ Sro Lip 20, 2005 11:24 am
|
|

|
Deska Szelest.DSK
|
No niewiem jak gracie ale myśle że lepiej odemnie a wsumie nie chodziło mi tyle o taktyke takową tylko o takie wskazówki : ) zawsze starałem sie grać z lepszymi i dostawałem z poczatku baty ale przynajmniej podglądałem jak grają i sie tak właśnie uczyłem aaa tak przy okazji moge dostać IP na Unimatrixa?
............................................ Sro Lip 20, 2005 11:25 am
|
|

|
lonik inż. lonik
 ::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
|
No niewiem jak gracie ale myśle że lepiej odemnie a wsumie nie chodziło mi tyle o taktyke takową tylko o takie wskazówki : ) zawsze starałem sie grać z lepszymi i dostawałem z poczatku baty ale przynajmniej podglądałem jak grają i sie tak właśnie uczyłem aaa tak przy okazji moge dostać IP na Unimatrixa? |
ale od nas sie nic nie nauczysz by gramy tylko ffa nawet na klanowkach
a adressy serverow masz tutaj:
http://borg.org.pl/board/viewtopic.php?t=3875
............................................ Sro Lip 20, 2005 11:35 am
|
|

|
Deska Szelest.DSK
|
eee tam ja myśle że jednak czegoś bym sie tam nauczył i niemów mi że gracie ciągle FFA bo napewno tam macie jakieś drobne taktyki Gdzie, co i jak : )
............................................ Sro Lip 20, 2005 7:01 pm
|
|

|
|
eee tam ja myśle że jednak czegoś bym sie tam nauczył i niemów mi że gracie ciągle FFA bo napewno tam macie jakieś drobne taktyki Gdzie, co i jak : ) |
Ooo tak, pewnie ze mamy. Tworzone na biezaco i niezwykle skomplikowane - nikt nic nie kuma ("kurwa, czemu znowu was 4 poszlo na b, a ja sam na a?"). 
............................................ Sro Lip 20, 2005 7:18 pm
|
|

|
|
lonik napisał: |
Storm i taktyka? Zaraz zejde ze smiechu.    |
to jeszcze tego nie zrobiles ??    |
Jeszcze sie trzymam, bo ostatnio nic nie gramy. W innym razie kaplica. 
............................................ Sro Lip 20, 2005 7:19 pm
|
|

|
Deska Szelest.DSK
|
Ooo tak, pewnie ze mamy. Tworzone na biezaco i niezwykle skomplikowane - nikt nic nie kuma ("kurwa, czemu znowu was 4 poszlo na b, a ja sam na a?").  |
Takie taktyki na bierząco są najlepsze bo przynajmniej każdy ma pewność że są to najnowsze taktyki a nie jakieś przestarzałe
A tak przy okazji na jakich serwach was najczęściej idzie zastać jak już gracie bo z tego co tu czytam to mało macie ostatnio na to czasu 
............................................ Sro Lip 20, 2005 8:38 pm
|
|

|
dEx
Zbanowany |
A tak przy okazji na jakich serwach was najczęściej idzie zastać |
Gramy na klanówkowym serwerze Sojuszu Dominion Wars. Poza tym sztormiaków spotkać można na wszystkich pozostałych CS'owych serwerach BORG-a, a jednego z nas nawet na serwerze dedykowanym graczom skrajnie pr0fesjonalnym.
Pozdrawiam.
............................................ Czw Lip 21, 2005 10:53 am
|
|

|
dEx
Zbanowany |
Sprawa dziwnego zbiegu okoliczności i związana z nim późniejsza dyskusja została przeniesiona do innego działu (link).
............................................ Sob Lip 23, 2005 10:49 am
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
"wybrany przez Ciebie post lub temat nie istnieje"
............................................ Sob Lip 23, 2005 11:02 am
|
|

|
dEx
Zbanowany |
kj15 napisał: |
"wybrany przez Ciebie post lub temat nie istnieje" |
U mnie wszystko działa. Widać nie masz tam dostępu, co raczej mnie nie dziwi. Sprawa została przeniesiona do działu "Ogólne sprawy wewnętrzne" i na jej temat będą się wypowiadać jedynie członkowie Sojuszu.
............................................ Sob Lip 23, 2005 11:26 am
|
|

|
|