|
 |
Podpiete tematy
|
 |
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Co powiecie na nowy dzial o nazwie "Podpiete tematy", albo lepiej "Wazne topiki". W kazdym dziale jest kilka waznych topikow jako ogloszenia. Ustawic je jako zwykle posty nie ma sensu, bo topiki sa wazne i aktualne. Ale powoduja maly galimatias, bo jak sie wchodzi na dany dzial, to jak jest 10 ogloszen i 2 przyklejone, to trzeba sie naprzwijac nim dotrze do ostatnio napisanego noiwego postu.
Robimy tak. Kazdy nowy wazny topik-ogloszenie jest w swopim dziale (np serwery) przez 2 tygodnie. Po tym czasie, zostaje przeniesiony do dzialu "Wazne topiki". Dzial waznych topikow bylby drugim dzialem, zaraz pod waznymi sprawami.
Co wy na to?
............................................ Pią Paź 07, 2005 1:34 pm
|
|

|
PADI Michał
 ::: 1509 :::
|
Za
Chociaż nie robi mi to specjalnej różnicy dużej, bo i tak czytam tylko to co zobaczę pod "Zobacz posty od ostatniej wizyty" :szlug:
............................................ Pią Paź 07, 2005 1:37 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Jakbys byl administratorem, to byc nie czytal postow od ostatniej wizyty, bo co mnie moga interesowac jakies prywatne sprawy w dzialach zamknietych dla klanow.
............................................ Pią Paź 07, 2005 1:41 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Karbulot napisał: |
Jakbys byl administratorem, to byc nie czytal postow od ostatniej wizyty, bo co mnie moga interesowac jakies prywatne sprawy w dzialach zamknietych dla klanow. |
No własnie bo juz kawałek czasu nie widziałem zebys w nich coś pisał
BTW jak sie widzi tyle forów co u nas (pomijam juz fora z rodzaju karbulot & tofif ), ale jest w chuj forów prywatnych z czego nie zna sie połowy ludzi którzy w nich piszą to faktycznie porazka.
Ale niema takiej ilości której nie daoby sie ogarnąc
pozdrawiam
............................................ Pią Paź 07, 2005 1:45 pm
|
|

|
Azrael Elo ziom ;]=
 ::: 1889 :::
|
hmmm w sumie nie głupawy pomysł...
Słabe ZA
............................................ Pią Paź 07, 2005 2:09 pm
|
|

|
Nermal
 ::: 2102 :::
STEAM_0:1:11957831
Zbanowany |
Bolo napisał: |
Jakbys byl administratorem, to byc nie czytal postow od ostatniej wizyty, bo co mnie moga interesowac jakies prywatne sprawy w dzialach zamknietych dla klanow. |
No własnie bo juz kawałek czasu nie widziałem zebys w nich coś pisał
BTW jak sie widzi tyle forów co u nas (pomijam juz fora z rodzaju karbulot & tofif ), ale jest w chuj forów prywatnych z czego nie zna sie połowy ludzi którzy w nich piszą to faktycznie porazka.
Ale niema takiej ilości której nie daoby sie ogarnąc
pozdrawiam |
Ty masz dostep do kazdego forum Bolek , mi wystacza te ktore mam
............................................ Pią Paź 07, 2005 2:12 pm
|
|

|
myhas miriam
 ::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
Th0m35h napisał: |
bardzo dobry pomysl tylko niech to jest forum zamkniete zeby normalny user nie mogl tego kometowac |
"normalny user" = Th0m35h
............................................ Pią Paź 07, 2005 2:36 pm
|
|

|
Azrael Elo ziom ;]=
 ::: 1889 :::
|
myhas napisał: |
bardzo dobry pomysl tylko niech to jest forum zamkniete zeby normalny user nie mogl tego kometowac |
"normalny user" = Th0m35h |
:rotfl:
............................................ Pią Paź 07, 2005 2:37 pm
|
|

|
Th0m35h
 ::: 904 :::
STEAM_0:1:268098
|
"normlany user" = Th0m35h |
myhas spostrzegawczy jestes chodzi o to zeby byle statsa(myhas) nie mogl teog komentowac 
............................................ Pią Paź 07, 2005 2:38 pm
|
|

|
myhas miriam
 ::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
"normlany user" = Th0m35h |
myhas spostrzegawczy jestes chodzi o to zeby byle statsa(myhas) nie mogl teog komentowac  |
ale jak bys nie zauwazyl to w niektorych podpietych tematch jest caly czas prowadzona dyskujsja
............................................ Pią Paź 07, 2005 2:41 pm
|
|

|
Rozq c18 | Sandra
 ::: 4183 :::
STEAM_0:1:13758117
|
bardzo dobry pomysl, staram sie byc na czasie ale jak np. kiedys szukalem kto wchodzi w sklad rady serwera to troche to zajelo zawsze tez przyda sie miec w jednym miejscu adresy ip serwow, jak i mappackow i innych waznych rzeczy tak wiec pomysl b. dobry 
............................................ Pią Paź 07, 2005 2:59 pm
|
|

|
batman
 ::: 1115 :::
STEAM_0:1:801203
|
Robimy tak. Kazdy nowy wazny topik-ogloszenie jest w swopim dziale (np serwery) przez 2 tygodnie. Po tym czasie, zostaje przeniesiony do dzialu "Wazne topiki".Co wy na to? |
ZA, z tym ze odrazu do obu topicow i po 2 tyg usuniecie z tego pierwszego.
............................................ Pią Paź 07, 2005 3:30 pm
|
|

|
lonik inż. lonik
 ::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
|
a niech bedzie, tylko jeszcze troche i bede pisal zeby mi wykasowac kilka bo na niektore pierdoly to nie dosc ze szkoda miejsca to czasu !! 
............................................ Pią Paź 07, 2005 4:27 pm
|
|

|
|