|
 |
Dziwne info
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Wczoraj sobie gralem na Zakopcu, a tu nagle na srodku ekranu sie pojawia cos takiego:
Moge chodzic i pisac, ale nie moge strzelac. Z poczatku myslalem, ze ktos sie zabawia adminem z rcona, albo zainstalowalo mi sie cos pajacowatego wraz z nowym mappackiem. Jednak mialo cos takiego wiecej osob. Na innych serwerach oraz ci, co nie instalowali mappacka. Bohater mial to kilka razy, ja na szczescie tylko raz. Po pojawieniu sie komunikatu, po okolo 10 sekundach wywalilo mnie do pupitu Windows. Nie instalowalem nic. Wniosek nasuwa sie tylko jeden. Jakis bug w najnowszych CD. Macie jakies wyjasnienia?
............................................ Sob Maj 24, 2003 4:00 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Moje wyjasnienie jest takie: Nowy CD sux hard i to przez niego masz taki blad (niejestes jedyny z takim problemem). Niestety do czasu jak niewyjdzie poprawione (mozesz sprobowac z ta beta ale nie sadze). Jesli jednak to nie pomoze to radzilbym wrocic do starszej wersji CD do czasu az niebedzie zainstalowany na nich nowy (co chyba juz nastapilo - na nieszczescie dla Ciebie).
............................................ Sob Maj 24, 2003 4:54 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
heh doklanie tak samo mial Pucio wczoraj na klanowce o 1am
nie pomogla mu nawet zmiana kompa
ja mialem cos takiego tylko raz dzisiaj na HUB#1
do tej pory sie nie powtorzylo.
fakt - nowy CD sux ass hard
............................................ Sob Maj 24, 2003 5:36 pm
|
|

|
Psutnik
 ::: 727 :::
STEAM_0:1:1446793
|
to sie nie zdarza tylko na hub1 tylko na wielu serwach poprostu trzeba usunac config.cfg i wszystko dziala 
............................................ Sob Maj 24, 2003 6:08 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Usunac config.cfg? To bez tego pliku mozna grac? A co z ustawieniami? Gralem na innych serwerach i tego nie mialem. Trzy godziny sie tluklem z chlopakami po serwerze klanu CZ i ani razu sie nie pojawilo.
............................................ Sob Maj 24, 2003 6:56 pm
|
|

|
Psutnik
 ::: 727 :::
STEAM_0:1:1446793
|
ja gralem wczoraj klanofke to mmi sie to pojawialo usunolem concig.cfg w cstrike i dzialalo 
............................................ Sob Maj 24, 2003 7:38 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
nic nie usuwaj Karbi,
poczekaj na nowa wersje CD ktora na pewno usunie ten blad, i zrobi nowe
ja w przedostatniej wersji mialem cos takiego ze jak laczylem sie z serwerem to probowalem mi 4 razy, pisalo failed after 4 attemtpion, i zaraz potem laczylo znowu..
czekalo sie z minute dluzej niz normalnie, retry z konsoli nie dzialal, ale poprawili ..
............................................ Sob Maj 24, 2003 8:02 pm
|
|

|
CiotkA
 ::: 79 :::
|
Jest juz nowy cd 
............................................ Sob Maj 24, 2003 9:55 pm
|
|

|