|
 |
filmy cs
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
prosze o podawanie tutaj linkow do dobrych, ciekawych filmow cs
wiem, ze na cs.pl jest duzy download, ale sa to filmy stare i w wiekszosci z cs1.5 lub mieszanka akcji 1.5 i 1.6
mi zalezy na nowych filmach
ze swojej strony polecam film bombsight - to jest wyjatek, film z "mieszanina" fragow z 1.5 i 1.6 ale jako jedyny taki mi sie bardzo podoba
fragi w nim zawarte na prawde czasem granicza z czitami (a moze nawet nimi sa?)...
Bombsight (93.2MB)
............................................ Pią Gru 09, 2005 6:49 pm
|
|

|
ZaMeR
 ::: 303 :::
|
Pubmasters
Pubmasters 2
Jeszcze Denied - The movie, ale nie moge znalezc linku do niego teraz
............................................ Pią Gru 09, 2005 7:29 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
thx - jutro sciagne
a ja jeszcze znalazłem takie cudenko
CPL.1337
jesli myslicie ze widzieliscie fragi bardzo fuksiarskie to sie mylicie - moge wam to zagwarantowac. 2 hedy jednym nabojem z deagla przez caly srodek d2? (z respa CT na resp Terro)
2 hedy 2 nabojami jeden po drugim zza paczki w locie?
to jest wlasnie ten film na prawde graniczy z czitem a wlasciwie to czitem smierdzi - trudno ocenic, czy to wielki fuks czy perfidy czit
............................................ Pią Gru 09, 2005 7:33 pm
|
|

|
Artorius Art
 ::: 401 :::
STEAM_0:4184962
|
gdybym zobaczył takie cuda na serwie co w tym pierwszym filmiku to na 100% złożyłbym skarge 
............................................ Pią Gru 09, 2005 7:45 pm
|
|

|
TOMI [BORG] TOMI
 ::: 3111 :::
STEAM_0:1:8849109
|
Sie dlugo sciaga 
............................................ Pią Gru 09, 2005 7:50 pm
|
|

|
ZaMeR
 ::: 303 :::
|
kj15 napisał: |
thx - jutro sciagne
a ja jeszcze znalazłem takie cudenko
CPL.1337
jesli myslicie ze widzieliscie fragi bardzo fuksiarskie to sie mylicie - moge wam to zagwarantowac. 2 hedy jednym nabojem z deagla przez caly srodek d2? (z respa CT na resp Terro)
2 hedy 2 nabojami jeden po drugim zza paczki w locie?
to jest wlasnie ten film na prawde graniczy z czitem a wlasciwie to czitem smierdzi - trudno ocenic, czy to wielki fuks czy perfidy czit |
Widzialem juz ten filmik, paranoja ;d fart masta... a wracajac do pierwszego posta to BombSight tez widzialem i nawet nadal mam na dysku i tam to w ogole fart za fartem(a moze czit za czitem? )
............................................ Pią Gru 09, 2005 8:28 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|