|
 |
Potrzebne oryginalne modele postaci
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Mam taką małą prośbę - potrzebuję oryginalne skórki wszystkich modeli postaci występujących w Counter-Strike'u (naturalnie wersja 1.6). Niestety domyślne skiny zostały zastąpione tymi z Condition Zero, a te mi się już znudziły, a poza tym na niektóre serwery z weryfikacją skinów przez nie dostać się nie mogę. Będę bardzo wdzięczny za podesłanie modeli na mojego maila - dragunov(at)aster.pl .
............................................ Sro Kwi 12, 2006 12:18 am
|
|

|
sobio ronnie
 ::: 503 :::
STEAM_0:0:9356768
|
Siema, ja tez mam te z CZ ale mi to sie nie znudzilo, a na serwach mnie nie wywala ;] a te skiny to kos juz podawal ostatnio - poszukam ci... 
............................................ Sro Kwi 12, 2006 6:24 am
|
|

|
jury [BORG] Boq'ta
 ::: 4674 :::
STEAM_0:1:227154
|
jezeli powiedz mi gdzie to siedzi to jak tylko wroce do domu
to wysle piekny spakowany pliczek
............................................ Sro Kwi 12, 2006 6:24 am
|
|

|
AMI c18 | Valkyria
 ::: 8163 :::
|
nie wysylajcie ; ) ten link juz byl niedawno w jednym z tematow (bodajze statsy sobia)
:: LINK ::
............................................ Sro Kwi 12, 2006 7:51 am
|
|

|
PADI Michał
 ::: 1509 :::
|
Dragunov napisał: |
dragunov(at)aster.pl |
Coraz częściej się spotykam z takim zapisaem adresu - o co to chodzi? Tzn. wiem, że at=@, ale czemu at a nie @? Przeciw spamowi? Programy wyłapujące jakoś losowo adresy ze stron i wysyłające listy czy co?
............................................ Sro Kwi 12, 2006 10:51 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
PADI napisał: |
Coraz częściej się spotykam z takim zapisaem adresu - o co to chodzi? Tzn. wiem, że at=@, ale czemu at a nie @? Przeciw spamowi? Programy wyłapujące jakoś losowo adresy ze stron i wysyłające listy czy co? |
Dokładnie, chodzi o szpiegujące boty, "chodzące" po forach, grupach dyskusyjnych, itp. i wyszukujące nowe źródła dla rozsyłania spamu.
AMI, wielkie dzięki! Już się ściąga.
Pozdrawiam i zamykam.
Ostatnio zmieniony przez dEx dnia Sro Kwi 12, 2006 12:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sro Kwi 12, 2006 12:17 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|